Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Овции (отцепена)
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pana
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 20:48    Заглавие: Велико Търново превключва каналите Отговорете с цитат

Колегите са прави да нямаш нещо смущения но не е лошо да влезеш в овциите на сервизния режим и да ги провериш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 20:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде пак почнахме даа се редим за совалката.Този път за коя планета.
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 21:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Този път за коя планета.

Ами те близки не останаха Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 21:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй като някой хора се засягат ,че ги пращам да се возят,а те били конструирали тези дистанционни-сега сериозно към питащия.Не видях да сте сменили кварца за проба.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 22:21    Заглавие: Отговорете с цитат

//offtopic
pana написа:
не е лошо да влезеш в овциите на сервизния режим

Айде айде-не виждам какво има да се засяга.То не бяха дъмпове за праисторически Philips GR1AX,то не беше сервизен режим за Funai и кво ли още не...Все пак форума е професионален,поне в този му раздел.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2008 17:43    Заглавие: Отговорете с цитат

1.Писах ти веднаж да престанеш с тази совалка лично съм рисувал и ецвал платкие на поне 20 дистанционни съживявал съм ги и съм ги монтирал поне на този процесор му знам и кътните зъби не се обиждам ама и аз погледнах твоите постове и доста съм се смял защо не си гледаш ракийката пък ако толкова искаш качвай се то не останаха много совалки ама ти си опитен все ще намериш някоя

2.Вече те виждам най-малко на две мастики и да хвърчиш на любимата совалка май много повече те бива да се заяждаш със хората искам да ти припомня за въпросните кондензатори по твоята логика можеш да сложиш и две. по 47мф защо не по майсторската пак ще работи май това повече съвпада като да кажеш две мастики по сто Нали така си събираш постове и ставаш опитен потребител . Издигаш се и ти в очите на слепите.

Това и другото ми е от господина Pana на лични.Пиша му аз че не пия ракия -а мастиката ми е отвратителна,ама нали той е ецвал платки и е голям спеиалист си знае неговото.Съжелявам за оспамването на темата на колегата,ама много се дразня от такива .................
Когато преди години аз си сложих такъв дист.блок на В.Т.85 (такива телевизори гледахме тогава) ,ти инжинер Pana едва ли си подозирал за съществуването на този проесор.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2008 18:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Понеже темата хвана в много "такава" посока отцепвам получилата се дискусия да не замърсяваме темата на колегата.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bamze
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Сеп 14, 2008 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Той pana така се е скрил от себе си (индивидуалист) ,че даже и града в ,който се реализира като специалист по телевизионни ремонти несподеля . Аз и ракия изварявам Embarassed , и на совалката се качвам ама що да го крия . Very Happy Very Happy
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 12:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Олелеее това с опциите наистина трябва да си на някоя чашка за да го изръсиш.Пък ти Тишо си писал най-отдолу какво те вълнува ,пък ако е русо и на 18 малеййй Very Happy Very Happy Very Happy
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 12:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Ех този човек няма спиране-вече ме почна и на пощата:

"Поздрав от този с многоточията май там от вашата група не обичате да обсъждате технически нещата и като махаленски кучета се разлайвате срещу всеки който се осмели да оспори вашето мнение . Сега ти изпращам фаил от едно списание то е от 1995г и на абсолютно достъпен език обяснява точно как и какво прави този процесор и памет . Всеки човек с добра техническа култура може да се ориентира в нещата . Доколкото това аз откъде познавам този процесор бъди сигурен по рано е от1995 Бях в командировка в СССР пускахме една машина та в нейния пултов монитор имаше три платки и там беше руския вариант използваше се само стенд бай режима и цифро аналоговите преобразователи за яркост цветност и контраст а тогава великото търново още не беше излязло .Доколкото си спомням е възможно платките да са се правили и в Търново .И ти напомням не прави това което не искаш да правят с теб.Кифоров "

Абе иска да го призная за откривателя на колелото и топлата вода и това си е Very Happy Very Happy
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети