| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2008 12:56 Заглавие: Подарявам руски електронномеханичен часовник "Маяк" |
|
|
Подарявам руски електронномеханичен часовник "Маяк" със символи на олимпийските спортове на циверблата. Всеки час е някакъв спорт.
Кварц няма. Има първокласен слюден кондензатор, термистор и кьорав чип. Руска машина - до ден днешен работи безотказно на стената в коридора.
Изисква голяма батерия 1,5V и харчи като ламя. За 2 месеца батерията е в казана. Трака като руски трактор по жътва
Секундната стрелка иска пребоядисване. Другите 2 стрелки и циферблата искат почистване от окисите натрупани през годините.
До 2 седмици ако никой го не ще, го мятам в казана. _________________ Варна-Бургас-Варна
пишете само на [email protected] или ICQ-то
www.putfile.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2008 18:16 Заглавие: |
|
|
Приятелю PET3 , какъв е проблема. Живота вече не е привлекателен или нещо друго. Сподели. Затова сме хора. Не, че това дето предлагаш има някаква стойност, извън сантименталното.
Извинявам се за офтопика, ама ми прави впечатление, че продаваш неща които си ги пазил с години. Така постъпва човек, който има проблеми. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon
Последната промяна е направена от Фикри Нури на Нед Сеп 14, 2008 5:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2008 18:35 Заглавие: |
|
|
Фикри човека е написал "Подарявам"Защо тярбва да го мята в казаня ,ако някой си хареса нещо.Браво на РЕТ3 -поне си прави труда да пише(и да праща на желаещите),а не направо да хвърля. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2008 19:24 Заглавие: |
|
|
| Слага се една нова машинка за 2 лева и върви безпроблемно без да трака и да харчи като ламя. Е, нарушава се автентичността, но.... Дай го на някой съсед, стари хора ако има край тебе, ще му се зарадват, пък и ако го пратиш на някой от страната, дали транспортните разходи ще са оправдани? |
|
|
 |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 8:58 Заглавие: |
|
|
Фикри Нури, Приятелю,
първото и най-важното е че никога не сме били приятели, защото едва ли се познавме.
Второто е, че когато едно нещо е старо и автентично, то обикновено се продава или подарява с цел колекциониране. Все още си пазя скромната колекция от монети, пощенски марки и значки, но хора като теб едва ли са сбособни да дадат каквато и да била номизматична стойност на тези колекции.
Е имам и неща които са ми спомени от родата и не си ги давам - 3-скоростен вентилатор Simens от преди първата световна война. Съвсем сериозно. Както и немски автоматичен фотоапарат с оптична центровка на фокуса пак от това време. И още един цял щкаф спомени.
От такива неща обикновено се интересуват колекционери - а не чалгари.
Транспортните разходи са винаги купwвача бе
Модерирано от RC
Малко да посмениш тона, какво ще кажеш
А и с останалите си постове (не свързаните с подаряване/продаване) не демонстрираш кой знае какво ниво, така че по-кротко ако обичаш. _________________ Варна-Бургас-Варна
пишете само на [email protected] или ICQ-то
www.putfile.com |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 10:02 Заглавие: |
|
|
А кой казва че са за ТВОЯ сметка БЕ?!? Нещо много загрубя езика ти, не мислиш ли че обиждаш по този начин участници които искат да помогнат и са съпричастни с проблемите ти по някакъв начин! Неадекватна реакция, потвърждаваща казаното от Фикри.
Съжалявам че не е по темата, но не мисля че е безполезно. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 10:06 Заглавие: |
|
|
Аз също съм против форума да се превръща във вехтошарник,то майтап ама до някъде.Освен това колегата Фикри Нури не заслужава такова отношение.Ако всички опишем боклуците които имаме не знам къде ще му отиде края. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 11:06 Заглавие: |
|
|
Темата я заключвам.
Ако някой ще го взима часовника-има оставени достатъчно координати за връзка с пусналия темата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|