| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 11:20 Заглавие: Аво DVD ELITE DV7000- тъмна картина с наситен червен цвят |
|
|
Колеги това авто ДВД дойде при мен като казаха че процесора SUNPLUS SPHE8281D бил за смяна. Досега съм нямал такъв дефект. Въпроса ми е дали не е възможно да е от паметта 2402 или наистина процесора е заминал. Нямам схема както и БИН за проба.
Няма собствен дисплей. Изведени са audio изходи за усилвател 4+1 и един видео изход освен стандартните за тонколони и захранване. Устройството чете всякакви дискови нармално. Звука е нормален.
Последната промяна е направена от iwkom на Сря Сеп 17, 2008 11:43; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 11:27 Заглавие: Re: Аво DVD ELITE DV7000- тъмна картина с наситен червен цвя |
|
|
| iwkom написа: | | ...Въпроса ми е дали не е възможно да е от паметта 2402 или наистина процесора е заминал. ... |
При тези техники в тези памети няма нищо интересно.
Там се пазят текущите настройки от Setup-a - развивка, език, изходи ... такива работи.
Без памет няма да тръгне, но с чиста "FF" - ще, така че нищо не пречи да сложиш празна и да видиш има ли някаква разлика.
И какво означава това:
| Цитат: | | тъмна картина с наситен червен цвят |
И к'во прави?
-тръгва ли?, чете ли?, какво?, звук?, само "картина" ли няма? ...
Горе-долу като снощната обява за продажба на компютър. |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 11:31 Заглавие: |
|
|
Картината е силно затъмнена и от това което се вижда преобладава червения цвят. Не знам как по-точно да го обясня. А за паметта ще сваля записа и ще пробвам с празна. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 11:38 Заглавие: |
|
|
Какви изходи има или е със собствен дисплей .....
Ей, няма да се научите как се пита ....  |
|
|
 |
|