| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
techno554 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 9:06 Заглавие: Запитване за Wireless |
|
|
| Здравейте колеги, искам да попитам според вас кои е най-добрият рутер ,който да има поция за "Client mode" (station mode). Пояснение: Улавям сигнали от две "free" мрежи с лаптопа ми, които са слаби в стаята ми и искам да поставя рутер,който да приема сигнала и да го изпраща по LAN кабел до стационарен компютър и лаптопа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 9:22 Заглавие: |
|
|
Buffalo WHR-G125, 125G Wireless Router, 4port Swich, Access Point ,няма да сбъркаш.Ако трябва да минава през две стени вземи по яка антена. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 11:34 Заглавие: |
|
|
| Много хвалят по форумите и LINKSYS WRT54GL, но нямам лични впечатления. |
|
|
 |
techno554 Активен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 17:50 Заглавие: |
|
|
За мен Bufaloto си е 99% Linksys a моето мнение за последната марка е че са кофти надявам се да не се засяга никой,всеки си има мнение и впечетления.Аз ти препоръчвам OvisLink- Airlive WL-5470AP най функционалното у-во с много добро съотношение цена/качество особено с поледния фирмуер има и шейпар на wirelesa.Аз лично ги ползвам само в AP режим имам към 50 тина сложени вече и досега нямам нито 1 забележка  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 21:55 Заглавие: |
|
|
Днес сменихме фърмуера на един ADSL с уирлес и 4 портов суич.
От тези дето ги раздават от БТК-то. и сега го ползвам като ретранслатор и приемник през уирлеса ZT 540 (нещо такова беше)
Още го тестваме но за сега бачка доста прилично. |
|
|
 |
radit68i Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2008 21:16 Заглавие: QUBS 705401APE |
|
|
| И аз хващам слаб free wi-fi сигнал с лаптопа и затова използвам QUBS 705401APE като Universal Repeater. Този рутер има един изход за LAN кабел, но към него могат да се свързват доста безжични устройства като лаптопи, gsm които да ползват интернета. Аз съм свързвал едновременно 3 безжични устройства и едно настолно PC и работи без проблеми. Използвам го от две години и съм много доволен. http://unexbg.com/product.php?structure=product&productid=6338 |
|
|
 |
|