Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LCD монитор HYUNDAI L17T -не тръгва захранванeто
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lleididi
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Blueice моля те помогни ми.
Имам същия проблем, Имам този модел монитор и няколко пъти преди да се включи пресветваше в сиво бяло, но след няколко включвания и изключвания се оправяша. Но последния път изключи напълно. Сега като се включи просто се чува едно жужене, като че ли луминисцентна лампа се опитва да запали, но екрана е черен. Долу диода присветва, като че ли е в спящ режим. Моля Ви посъветвайте ме, имам малка представа от електротехника, но вече го разглобих. Можете ли да ми дадете съвети как да продължа. Какво може да е? Кое да проверя и как?
Моля Ви,
Благодаря предварително
Таня Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 20:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Танче,недей съсипва монитора.С малко познания по електроника се правят повече поразии,от колкото с никакви.Който е с никакви го занася в сервиза,оправят го,дават гаранция даже,плащаш си и продължаваш да си ползваш апарата.По добре го посъбери,занеси го и после си го ползвай.Проблема ти е наистина решим,така че помисли..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети