|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
golbez Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 18:55 Заглавие: Съвет и помощ за Интегрална Схема |
|
|
Здравейте приятели
От известно време търся на пазара една ИС и нещо я няма , даже почвам да се чудя дали това под което име я търся е истинското.
Та в една схема от нета се използва ИС с това име : Tx-2B и съответно във другата схема Rx-2B. Обаче в който и магазин да попитам ме питат от къде съм взел тези ИС.
И се чудя дали това им е цялото име и дали се намират в България.
Даже търся и тяхни два аналога и тях ги нямат .
Моля ви помогнете с каквото можете, всякаква информация ще ми е от полза.
Мерси  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 19:35 Заглавие: Re: Съвет и помощ за Интегрална Схема |
|
|
Интегралите са комлплект съответно кодер и декодер,позволяват 5 команди.Могат да работят както с модул на радио канал,така и с инфрачарвени лъчи-разликата е само в свързването.Интегралите в бг няма да ги намериш по магазините аз ги търсих 2 години!И затова преди купувах на едро бракувани играчки с дистанционно където този чип се намира под-път и над път.Но вече немога да вземам всичко хубаво си има краи Можеш да пробваш да поръчаш от китаиски магазин онлине но там се изисква бройика и ако има други желаещи освен теб и мен може да се направи групова поръчка както напоследък се прави по много форуми.Или да си купуваш колички с дистанционно и да ги вземаш от там.Можеш да помислиш за вариант с PIC процесор който според мен е по-надежден и по-гъвкав!Успех _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
golbez Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 19:58 Заглавие: |
|
|
мерси много.
Ми аз съм навит да си ги поръчам/е от китай но малко ме затруднява начина на плащане.(незнам как да ги платя).
Иначе от къде си си взимал бракувани колички? .
А за PIC процесор предполагам че е по-добре , но вече имам схема по която работя и незнам как точно да я променя, а и ако трябва някакво програмиране на това нещо незнам как ще го направя. До сега не съм се занимавал с PIC процесори. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|