Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да кача фонт на DVD?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
murmoran
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 7:24    Заглавие: Как да кача фонт на DVD? Отговорете с цитат

здравейте!Имам един въпрос към по знаещите от мен Smile купих си портативно DVD за кола,втора употреба.Чете DIVX но няма фонт за субтитирите.Как мога да кача такъв.DVD-то е марка JENSEN-Skandinavia.Неизвестна в БГ.Но доста сполучлив модел.Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
iwkom
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Чирпан

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 10:10    Заглавие: Отговорете с цитат

намираш си подходящия firmware записваш го на диск. Диска го слагаш в ДВД-то и трябва да се инстоалира. Проблема е да намериш подходящия за този процесор с който е ДВД-то.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Чет Сеп 25, 2008 21:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато: "Знанията идват с опита", не се дават такива неразумни съвети! Шанс, да се направи това устройство да чете на Divx кирилица-клонят към нула. До ден днешен не мога да разбера? На тоя му били малки субтитрите, на друг изобщо ги няма, на трети-не знам какво му било криво. Ами като си дръпнете от интернет филма, направете си го на DVD формат, с какъвто размер и шрифт субтитри искате, и си гледайте на спокойствие. Не искам да има коментар от сорта: Ама аз на един диск ще си запиша 3 филма. Няма никакъв проблем и 5 филма да се запишат в DVD формат на един диск. Особено пак как се гледа на 7" монитор!!! Ако не е ясно, как се правят тия неща, помагам на лични, а може и да кача това дето съм установил че работи перфектно в сайта. Ама темата е за друг раздел според мен.
MockoB
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 27, 2008 18:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако dvd-то ти е с MTK chipset, и можеш да си свалиш паметта, ще ти обясня как да го кирилизираш. Без да има firmware от производителя. Проблема е че това мога да го направя само с MTK базирани dvd-та, а доколкото съм запознат с авто двд-тата най-вероятно е със Sunplus chipset.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети