| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mgdmgdmgd Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 11:39 Заглавие: Звук на Blaupunkt PM 40-41 VT |
|
|
| Пробвах с приставка за звук и не се получи. Някой ако може да ми помогне ще съм благодарен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 12:03 Заглавие: |
|
|
Това ли му е схемата? Къде точно връзваш приставката ? ПАВ ?
Напиши състава докато темата не е отишла при другата в коша  |
|
|
 |
mgdmgdmgd Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 12:28 Заглавие: |
|
|
По-скоро е CUC5301 ( http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/19268/grundig_cuc5301.html ). На МЧУ-то не са същите чипове ( какви са не ги помня, платката е в къщи), но са някакви аналози. Пиставката я слагам пред и след F2224. Елементите със звездичка липсват. Ако трябва да се добавят как и къде мога да намеря F2230 и F2229.
Благодаря ти за вниманието |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 12:56 Заглавие: |
|
|
Подходящ ПАВ- F2202 (знаеш ли за какво говоря ?)+ приставка (от три изводните), свързана към входа на F2224 и трябва да запее!
...
"Ако трябва да се добавят как и къде мога да намеря F2230 и F2229"
пак няма да има звук, заради ПАВ-а
.....
Според питането ти не е ли по-добре да ти свършат работата някъде срещу 10-15лв?  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 13:02 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | Според питането ти не е ли по-добре да ти свършат работата някъде срещу 10-15лв?  |
И според мен.
Дай пълния състав на телевизора-никой не е длъжен да гадае,кое шаси е това...
И пусни търсачката-теми за обсъждане на ПАВ филтрите има колкото щеш...
А теми за това как се свързва приставка звук-още повече... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mgdmgdmgd Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 13:42 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, Ви за озивчивоста . Бяхте доста изчерпателни и ми помогнахте |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 18:25 Заглавие: |
|
|
emoome
Не знам какво пречи да се определиш от къде си? По нашето "мездре" за говор на DK взимаме 25лв. минимум. Ела да работиш при мен, и ще ти давам по 5лв. за ремонт телевизор. То така излиза. Части 5лв. и знания 2лв. ремонт-3лв. По добре да не се споменават някакви цени ТУК! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 18:47 Заглавие: |
|
|
mitachi, Очите ми изкокнаха като видях съблазнителното предложение за работа Даже мача зарязах за да проуча как върви пазара на труда.....
Ще гледам да не се случва.....("По добре да не се споменават някакви цени ТУК!")  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
emoome за тези пари май само това ще направиш 
Последната промяна е направена от old4 на Чет Окт 02, 2008 19:20; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
"Звука" зависи от много работи-от района в който е сервиза-едни цени взимат на центъра на СФ,други в някое затънтено село,от качеството на услугата и дали майстора няма да си остави ръцете,от това дали е легален и от още една камара неща...
Нагледал съм се на мундарлъци при слагане на звук-не сменян ПАВ,развъртяни МЧУта,почупени бобини,големи ламарини които е трябвало да се отпоят за да има достъп до филтърчето-изкъртени с клещите-стърчат-едно че могат да направят късо,друго че седят озъбени-можеш да се нарежеш на тях...виждал съм и дупната с бормашината ламарина вместо да я отпои и през дупката запойвал,вътре стружки се търкалят из МЧУто...
Няма да коментирам втора-употребаджиите дето докарат уред и викат "Той е само за говор" пък той е я пълен със кофти спойки,я прави проблеми,я електролити има видими за смяна,я ТХО му приплясква.
А и техника при идване на уред му е морално задължение,ако ще и само за звук да е-ако види очеизвадни кофти спойки,поддути и текли електролити да ги смени.
А такива неща винаги има.
Все пак нали държим на някакво име и не може "през куп за грош"...
Но 10лв наистина са много малко според мене.
Циганите по строежите се мръщят вече на 30лв надник в големите градове.
По-добре гладен,отколкото гладен и уморен.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|