Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DVD ELITE PV-4000USB Не чете български субтитри-Решено

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iwkom
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Чирпан

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 14:14    Заглавие: DVD ELITE PV-4000USB Не чете български субтитри-Решено Отговорете с цитат

Колеги трябва ми файла да препрограмирам това ДВД. Имах го някъде но съм го затрил. Embarassed

Последната промяна е направена от iwkom на Пет Окт 03, 2008 8:43; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 16:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Това от тия с 8-пина флашовете ли е? Не вярвам ако се е сбъркал флаша, да не чете кирилица. По вероятно нещо в настройките пропускаш.
MockoB
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 16:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей iwkom. Опитай в abv.bg user: elitedvd pass: 123456.
Както mitachi спомена, дали е от новите фасони с 8 пиновия flash, или е от старите. Ако си направил кабела за който ти казах, най-добре си направи един backup, преди да флашнеш dvd-то. Firmware-а от пощатата която ти дадох е за 4000usb с tsop48 flash.
Имам въпрос към mitachi. Имате ли успех със програмирането на тези 8 пинови памети. Има една програма mtkflasher, с която би трябвало да стане, но аз имам нулева успеваемост досега. Съмняваме вече, че проблема е в компютъра ми.
Благодаря певдварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 16:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, имам дъмпа за това двд. Ама в момента не мога да си намеря инструкцията. Ще намериш в Монитор.ру Изискваше инстал на нещо виртуално на компа за да работи.

Последната промяна е направена от mitachi на Чет Окт 02, 2008 17:05; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
iwkom
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 17:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички.Тази вечер ще сваля а утре ще прегледам и настройките.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 18:01    Заглавие: Отговорете с цитат

MockoB написа:
Опитай в abv.bg user: elitedvd pass: 123456.

Не че нещо,ама изкара метод за обмен на файлове де...
Що не му го стрелнеш по мейла,който му е в профила или да го качиш във файлообменника?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
MockoB
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Към г-н Bojilov. 1-во нямам никаква идея как да кача във файлообменика, 2-ро реших че освен iwkom някой друг, също може да се възползва от този account. Знам че не откривам топлата вода, но вярвам че има хора които не знаят за него, иначе iwkom би ли питал тук за firmware. Ако с това съм нарушил правилата на форума, съжелявам, и мога да си редактирам мнението.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 02, 2008 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

MockoB, вместо да "подскачаш" щеше да е значително по-добре да се поогледаш във форума и да прочетеш няколко теми "вързани" на челни места в няколко раздела.
Въобще не е толкова сложно това което "си нямаш идея", а може да ти е от полза.
И накрая, би могъл вместо поста дето си го написал да попиташ този към когото се обръщаш с един РМ - нямаше да ти откаже.
А обмяна на инфо чрез "осветена" по такъв начин пощенска кутия е меко казано несериозно (дали, какво и колко време инфото ще е там - хора разни).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
iwkom
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 03, 2008 8:43    Заглавие: Отговорете с цитат

За тази пощенска кутия знам от доста време, но не съм опитвал да ги ползвал, защото не съм сигурен в качеството на записа. До колко е верен.
А сега по темата: В настройките нямя кой знае какво за настройка на субтитри (само опции за включване и изключване). ДВД-то е с 8-пинова флаш памет 25L80P. Имам програматор който я поддържа , както и четаво ДВД от същия модел така че закривам темата. Ще сваля записа от работещото и ще я презапиша.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети