|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 23:46 Заглавие: |
|
|
Да и аз те подкрепям!Много си прав но някой някъде беше казал че няма посладко нещо от това да си го сглобиш сам и да работи отлично аз лично бях само с правени докато не доиде момента че ми затрябваха с 6 канала и оптичен вход... и тогава си блъсках главата и неможах да подкарам повече от 2 канала И си купих готов - Yamaha е верно 1000 лева но ако бях се мъчил да го правя нямаше да е по малко.... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 23:55 Заглавие: |
|
|
За "сладкото" нещо си прав!...
Аз само си говорех...  |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 16:42 Заглавие: |
|
|
Наистина сте прави,че отнема доста време и нерви,но на мен ми харесва да се занимавам с такива самоделки.Доста усилватели досега съм си правил и не ми е писнало.Малко по здрави нерви и леко по леко всичко си идва на мястото.Е не е като фабричен усилвател но все пак съм доволен от постиженията,особено с стъпалота TDA1562Q.Затова съм любопитен дали ще мога да направя още един добър усилвател.Усилвателя на QUAD ми изглежда доста добър и затова още в неделята се захващам с него.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|