Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с драйварите на LG FLATRON ez T710B

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lipecek
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2008 18:28    Заглавие: Проблем с драйварите на LG FLATRON ez T710B Отговорете с цитат

Здравейте на всички ! Very Happy
Имам следния проблем : преди няколко седмици си преинсталирах windows и сега немога да играя на почти никоя игра Confused . Инсталирах си както му е реда първо драйварите за видео картата която е NVIDIA GeForce FX 5500 после и драйварите за монитора LG FLATRON ez T710B. Като пусна примерно Need for Speed™ Carbon ми засича още от начало и ми излиза следния прозорец

Кажете каде е проблема Confused
Искам да кажа, че вобще неразбирам от тия работи и ако съм казал някоя глупост да не ми се смеете много Laughing

Exclamation Arrow Запознай се с правилата на форума и си коригирай заглавието Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil Evtimov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 10, 2008 18:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Не си инсталирал драйверите на видеокартата както трябва и ще трябва да ги преинсталираш . Това няма нищо общо с драйверите на монитора .
Moже и без тях . В windows си има Smile
police_bg
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 11, 2008 13:23    Заглавие: Отговорете с цитат

предполагам диска с драйверите ти се е повредил изтегли си ....
Тук има.. http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети