|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
А,защо да не си поговорим и за любимите ни романи...
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Следваща
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 1:41 Заглавие: А,защо да не си поговорим и за любимите ни романи... |
|
|
...книги изобщо,автори,филми и нещо от рода...
Онзи ден,бях впечатлен от предаването по БНТ-свързано с любимите романи...Явно,все още има мислещи българи,щом това предаване/свързано беше,и с някакво гласуване/е в ефир...
Ако темата ви допада-давайте... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 6:57 Заглавие: |
|
|
Поздравления за идеята, поклон.
Ето я моята любима книга "Пътеводител на галактическия стопаджия"Дъглас Адамс. Сто пъти съм я чела и пак умирам от смях като я зачета. _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 7:01 Заглавие: |
|
|
1.Похвално че все още четете книжки!
2.Порицание че не пишете в стихове вече ,особено helios
3.Един въпрос още,какви са тези постове посред нощите бре 2:41ч.,4:06ч.  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 7:51 Заглавие: |
|
|
Абе, въобще...... до Енциклопедията на Божилов - форум за литература , форум за музика, форум за кино и т. н.  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 7:59 Заглавие: |
|
|
Я слушайте чалга и гледайте бигбрадър, стига с тия простотии - музика и стихове!  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 8:28 Заглавие: |
|
|
Любим български автор: Димитър Талев /Железният светилник/
Любим чуждестранен- класик: А. Дюма /Граф Монте Кристо/
Любим фантаст : Тери Пратчет / всички истории от света на диска/ _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 12:14 Заглавие: |
|
|
Ти си задал такъв въпрос дето може да се пише,да се пише-цял ферман на турскио султан.
Значи в основни линии-почти всичко от творчеството на Борис Виан,Хемингуей,Кърт Вонегът,Кен Киси,Хелър,Итало Калвино... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 13:23 Заглавие: |
|
|
Бря ,Божилов ! Ти български роман не си ли чел ??? Например " Овчарчето Калитко"  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 14:07 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ти български роман не си ли чел ???  |
Ти не се бъзикай много,учено си е момчето,чело е Я аз да те питам като си такъв Русофил това чел ли си го
Бруски
Панферов, Ф. И. (Федор), 1896 - 1960.
Бруски :Роман в четырех книгах.Книга третья и четвертая.
-М. :Советская Россия,1984. -560 с.-(Земля родная).
Порт Артур
Последната промяна е направена от old4 на Вто Окт 07, 2008 14:22; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 14:21 Заглавие: |
|
|
Коцев,и там са много нещата-и като поезия и като проза-като хванеш от Вазов и Димитър Подвързачов,та Смирненски,та през Змей Горянин и "Задочните репортажи за България" на Георги Марков,па Пеньо Пенев,па Петя Дубарова,та бай Радой...
Ти поне си идвал у дома и си видял колко е книга само в хола-майка ми навремето неслучайно 15 години е работила в сопотската книжарница...и това е малко-на тавана отделно хиляди книги,долу в раковото един гардероб и под 2 легла пълно с книги-опаковани в пакети...в другата къща дето ми е склада с телевизорите-и там.
От толкоз много книги-нито знам къде какво имам,и дори и нещо да го знам че го има-пък го не знам къде е...
Всичко като правя сметка из дома има над 6-7 хиляди книги... Отделно имам още толкоз в електронен формат.
Най-често ако реша да чета някоя книга я чета от интернет сканирана-пък ако ще и да е на руски или английски-нищо че я имам някъде на български-просто така е по-лесно и докато 3-4 дена ровя да търся къде е -аз за тва време вече ше съм я прочел. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|