|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Renix_25 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 15:00 Заглавие: Въпрос за оптротранзистор |
|
|
Здравейте , трябва ми оптротранзистор с входно напрежение на диода до 5 Волта ,и с напрежение на изходния преход колектор емитер до към 30 волта ,реално ще се ползва 24 ,с максимално допустим ток до около 100 ма и най-важното да може да работи с честота до 50 килохерца . Значи гледах на Sharp разни оптрони из гуугала но не ми стана ясно до каква честота могат да работят. Този който гледах е PC817 на Sharp.
Ако знае някой за точно конкретен елемент моля да каже
Коригирал съм ти поста Пиши грамотно Абревиатурите на елементи и имената на марки се пишат на родния им език |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 22:25 Заглавие: |
|
|
| Я по добре качи схемата да я видим ,че така нещо... |
|
|
 |
Renix_25 Нов потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 23:02 Заглавие: |
|
|
След този ти РМ: | Renix_25 написа: | ЗДравей ,може ли да ми обясниш какво означава това "Модерирано от RC
Има бутон Exclamation
Забележките няма да продължат още много:...... от куде аджаба да разбера че написаните в рамките на 2 минути съобщения от един и същ uzer ще направят проблем на високо чуствително модераторче като тебе. Ака кажи ми точно този проблем къде е описано в условията за форума.
Също така откуде да знам че тази моята тема след като я премести ,пи4 нее била за форума общта електроника ,ами я ми погледни предишните ми теми ,човече и ми кажи те с какво са заслужили да са в форум обща електроника а не са в общи прикаски ,а??? .......(ако си пропуснал да ги преместиш ......мнооооооооооооого си испуснал ,,,,сигнална лампа такава ! | темата ти приключва.
Участието ти във форума също.
Edit:
Явно си титан на мисълта след следващият ти РМ:
| Renix_25 написа: | | майната ти забито олигофренско копеле |
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|