Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Neo TV-1451-схема
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2008 10:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Може би не е тук мястото,но си мисля,че файлообменника трябва да се направи/подреди/ така,че да не се налага ползването на търсачка в него.Така ще се използва много повече защото форума е и за хора,които не са професионалисти и понякога им е много трудно да напишат точната дума в търсачката.Разбира се това е мое лично мнение
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2008 10:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Ползването по принцип на търсачките из Нета не е нещо по различно от това, за което говорим тука. Така, че който умее да търси ще намери каквото му трябва и тука.
Освен някъде да се напише и Ръководство за търсене във http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2
Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2008 10:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам предвид,защо да се налага да се ползва въобще търсачка за файлообменникаКогато ползвам примерно файлообменника на Монитора никога не ползвам търсачка и по този начин ако не открия търсеното в него съм сигурен 100% ,че го няма.
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2008 10:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Да . Монитор и RC5 са за образец в това . Тъсенето и намирането става за секунди. Ако и тук някой го направи така то шапка ще му сваля. Very Happy
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2008 10:37    Заглавие: Отговорете с цитат

dima, няма случай в който да се угоди на всички както, и по каквито и да са критерии да се подрежда!
За един едно е очевадно, а за друг друго.
Точно заради това са и изискванията да се пише грамотно и вярно. Марки, модели, типове на елементи на език и по начин който ги е написал производителя.
"Професионалист" или не, това не е оправдание за неграмотност.
Той и сега е подреден по някакъв начин, но никой не си прави труда да потърси и поразгледа преди да зададе въпрос. Защо ли?
Когато се натисне втория бутон от лентата от "формата за търсене" ще се премине към вид "на папки" и който счита, че това е по-лесното - ами да рови.

Същия проблем ( с неграмотното ) е в пълна сила и тук, защото има качени файлове с такива имена и по такъв начин, че не е ясно каква фантазия трябва да имаш за да се досетиш, че това е именно това което ти трябва. И това е пак поради горните причини.
Сега предполагам пак ще ми скочат и ще почнат да ми се дават примери как в "Монитора" било еди какво си, само че преди да се почне пак ще ги помоля внимателно да се запознаят какви са правилата за качване там и какви са санкциите за нарушаването им.
Независимо от това от кого е и какво е качено.
Щом не си се съобразил с това Arrow получаваш си санкциите при това без никакви коментари и изяснявания като тук: "ама що, ама аз, ама вижте еди кой си и т.н. ..."
В "хранилището на Монитора" пък има други проблеми, но не е това темата.
Ръководства могат да се пишат (и са писани) всякакви, но каква е ползата от тях след като никой не си прави труда да чете Question
Може да напишем и ръководство как да влизаме във форума ако трябва Smile

Коцев това със секундите е малко попресилено май.
Между другото в RC5 какъв и колко е обема който се предлага?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2008 12:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Нашия обменник си е много добър Wink аз как си намирам там каквото ми трябва (ако го има де) а и с колеги от форума се разбрахме че е по добре да се пускат там схемите отколкото на лични Wink макар че и аз съм го правил стотици пъти Confused Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети