|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 23:47 Заглавие: DUAL CR5900 |
|
|
| Колеги,имам едно домашно радио с усилвател DUAL CR5900 Art.No.285 306 на което му гръмнахме крайните усилватели,изградени с mPC1225H BD245B BD246C.Нямам данни за чипа,а намерих аналог PC1270,който смятам за непълен.Ако някой има данни за двата чипа,ще съм благодарен.Техниката си е моя и като стар обичай стои вече 2г.като гробница в един ъгъл.Сега останах по-свободен и реших да дам живот на това чудо.Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 13:20 Заглавие: |
|
|
Здравей,Веско!Пред очите ми е автомобилен усилвател Alpine ,направен с mPC1225H.
Крайните транзистори са C3181,A1264,захранване +-20волта.Едното mPC издъхнало,
и го подмених с препоръчания от магазина аналог mPC1270.Не става.
В Електронинвесткаталог всяка година предлагат като артикул mPC1225H,и като поръчаш:Свършихме го!!!
Усилвателя го купих преди 4г.повреден,и като се сетя го подхващам.Ето сега е такъв
момент заради твоя пост.И аз търся PDF-и,оригинални схеми,или читави аналози.
А е много истинска машината(макар и възрастна)за да я зарежа.
Ако има развитие споделяй! Аз също  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 21:55 Заглавие: DUAL CR5900 |
|
|
| Колегата NOEL от Пловдив ми е изпратил 2 бр.и в понеделник трябва да ги получа.Цената им е 6,50 за бр.Ще пиша като се получи звук от въпросната уредба. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|