| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogo67 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 18, 2005 23:44 Заглавие: Как да пусна CD през авторадио? |
|
|
| Имам в колата SONY XR-U440 RDS с управление на CD , има си и вход отзад но си е за чейнджър сигурно. Как да го излъжа че да тръгне да свири от CD-ROM ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pelala Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 15:06 Заглавие: |
|
|
Най-лесния начин е с допълнителна приставка за това, продават се попитай например в ТОЯГА.Другия (който аз съм направил с моя PIONEER) e да разбереш кои са крачетата за ляв и десен канал за звука от CD-ченджера и там да подадеш сигнала от твоето CD - но не всички модели позволяват избор на този вход ако там няма емулация на ченджер.
Има и трети вариант с нещо подобно на касетка с кабел който се пъха в CD-то, а късетката в късетофона. |
|
|
 |
gogo67 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 21:26 Заглавие: |
|
|
| Трябва ми схема на буксата отзад, защото сигурно трябва да се подаде някакъв сигнал за да се включи от бутона "CD" ( бутона "tape" не е активен когато няма касета) |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:54 Заглавие: |
|
|
| gogo67 написа: | | Трябва ми схема на буксата отзад, защото сигурно трябва да се подаде някакъв сигнал за да се включи от бутона "CD" ( бутона "tape" не е активен когато няма касета) |
Третия начин, който ти написана по-горе е най-лесен. Продават се специални касетки, които се слагат в касетофона. Бутона "Таре" става активен, а от тази касетка излиза кабел, който трябва да свържеш с CD ROM-а.
Успех! |
|
|
 |
|