| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 15:46 Заглавие: Избор на хладилник - Liebherr или Indesit |
|
|
| Засега съм се спрял на Liebherr, който има опит с тези марки хладилници, моля да сподели мнение кой е по-добър, и заслужава ли си Liebherr повечето пари от Indesit. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2008 2:03 Заглавие: |
|
|
BOSCH, AEG, SIEMENS _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2008 23:36 Заглавие: |
|
|
1.Liebherr
2.AEG (Electrolux Group)
3.Electrolux
4.Zanussi (Electrolux Group)
5.Останалите. Bosch & Siemens (последните не съм ги виждал поне от година) са Made in Turkey.
Става дума за един и същи клас модели. Не говоря за цени под 700лв, защото там общо взето е без значение марката и модела. даже в някои случаи се оказва, че е по-изгодно да се купи примерно BEKO. |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2008 8:02 Заглавие: |
|
|
Абсолютно никакво значение няма ,ако ти се дават пари за "марка" това е друг въпрос.Имам от 3 години "индезит" клас А+ и досега не е мръднал.На въпроса ми към мой приятел ,който сервизира гаранционно бяла техника "каква марка да взема" ,отговорът беше като този на "Небелсервиз"  _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
|