| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ПЛАМЕН ЯНЧЕВ Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юли 2005 Мнения: 245 Местожителство: гр БЯЛА СЛАТИНА
|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 10:54 Заглавие: Търся отклонителна система 14 инчово TV |
|
|
Здравейте колеги, търся за едно старо 14 инчово TV отклонителна система с тънка шиика. Съпротивлението на хоризонталните бобини е 3.9ома , а на вертикалните е 52.2ома. Ако някои има да пише на имел:[email protected] , благодаря предварително.
Темата ти я местя Научете се кой раздел за какво е |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 12:17 Заглавие: |
|
|
| напиши поне от какъв е ,няма да нпочна да меря всичките |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 19:48 Заглавие: ... |
|
|
...
Последната промяна е направена от bdimov на Сря Дек 29, 2010 0:19; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 20:18 Заглавие: Re: ..... |
|
|
| bdimov написа: | | от 14-ка Elite , Hyundai , Sang, Beko , KTN , или Daewoo. |
Те понеже само един чешит са по тия марки...
Прегледай какви имаш и ги премери.
Друг е въпроса дали ВО бобината е оригинално толкоз или е "станАла" толкоз след проблема...щото и тва ми се е случвало.
Иначе има наистина такива високоомни бобини по разни вертикали дърти с крайно стъпало с транзистори..
И отделно-дали някоя по-нискоомна не може да се пресвърже. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Bengata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 9:21 Заглавие: |
|
|
Мисля че имам такава от един стар Philips 14'' които като обяснява господин Божилов | Цитат: | | Иначе има наистина такива високоомни бобини по разни вертикали дърти с крайно стъпало с транзистори | е изпълнен с такова стъпало.Трябва да я провера и ще ви пиша с каво съпротивлвние е. |
|
|
 |
|