|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 15:31 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | If you had purchased $1,000 of shares in Delta Airlines one year ago, you will have $49.00 today.
If you had purchased $1,000 of shares in AIG one year ago, you will have $33.00 today.
If you had purchased $1,000 of shares in Lehman Brothers one year ago, you will have $0.00 today.
But, if you had purchased $1,000 worth of beer one year ago, drank all the beer, then turned in the aluminum cans for recycling refund, you will have received a $214.00. Based on the above, the best current investment plan is to drink heavily & recycle. It is called the 401-Keg. A recent study found that the average American walks about 900 miles a year. Another study found that Americans drink, on average, 22 gallons of alcohol a year. That means that, on average, Americans get about 41 miles to the gallon!
Makes you proud to be an American! |
Ако сте имали закупени $ 1000 на акции в "Делта Еърлайнс една година назад, щяхте да имате $ 49,00 днес.
Ако сте имали закупени $ 1000 на акции в AIG една година назад, щяхте да имате $ 33,00 днес.
Ако сте имали закупени $ 1000 на акции в Леймън Братя една година назад, щяхте да имате $ 0,00 днес.
Но, ако бяхте закупили $ 1000 на бира една година назад, изпиехте всичката бира, а след това върнете алуминиевите кутии за рециклиране , вие ще получите $ 214,00. Въз основа на горното, най-добрия текущ инвестиционен план е да се пие много и да се рециклира. Тя се нарича 401-кег. Едно неотдавнашно проучване установи, че средният американец изминава около 900 мили годишно. Друго проучване установи, че американците пият средно 22 галона алкохол годишно. Това означава средно 41 мили на галон!
Кара те да се гордееш, че си американец! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 16:30 Заглавие: |
|
|
Младеж се прибира вкъщи един ден след сватбата си.
- Какво се е случило? - пита го майка му.
- Заради Цура - отвръща той. - Оказа се девствена. Затова я напуснах.
- Правилно - одобрила майката. - Щом не я бива за другите момчета в селото, не я бива и за теб
Бандити влизат в банка и нареждат на всички да си съблекат дрехите и да легнат по очи на пода. Една нервна блондинка се съблича, но ляга по гръб.
- Обърни се, Манди - прошепва момичето до нея. - Това е обир, а не служебен купон!
Един мъж влиза в аптека:
- Имате ли шампоан?
- Само яйчен.
- Не, благодаря, аз искам да се изкъпя целия...
Двама шофьори си говорят:
- Защо си боядисал толкова странно колата? Отляво синя, отдясно червена, отпред зелена, отзад жълта?
- Ако знаеш какъв смях пада, като стане катастрофа и почнат да си противоречат очевидците...
- Иванчо, защо вчера не беше на училище?
- Водих кравата на бик.
- Е не можа ли баща ти?
- Можеше, но по-добре е на бик. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 15:43 Заглавие: |
|
|
Тодоров ден! Строили се атовете да се надбягват( кушия да првят ). Тътри се до тях и едно магаре.Всички го погледнали учудено и го попитали:
-Братовчед ,какво става бе ? Защо се редиш ? Ние тук ще се надбягваме!
-Аааа...,ще се надбягвате ли ? Аз пък си мислех,че ще си мерим "ония работи"- отвърнало магарето . _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
----------------------------------------------------------- |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 16:28 Заглавие: |
|
|
| dakiss написа: | Един мъж влиза в аптека:
- Имате ли шампоан?
- Само яйчен.
- Не, благодаря, аз искам да се изкъпя целия... |
E па има си баш за такива атрибути-
И както винаги-най-интересните вицове се откриват ако просто се загледаш в съвременната българска действителност.
| Цитат: | Откраднаха урната с подписката за уволнение на правителството
Агенция "Фокус"
София. Изчезна урната, в която бяха поставени подписаните от над милион български граждански заповеди за уволнение на правителството, съобщиха от ГЕРБ. Представители на ГЕРБ, ДСБ и СДС установиха днес около обяд, че мястото, на което в четвъртък беше поставен прозрачният куб, между Президентството и МС е празно.
До този момент не е ясно кой и къде е отнесъл подписката. В нито една от трите централи не е получена никаква информация.
Според документите, издадени от Дирекция “Архитектура и градоустройство”, урната със заповедите за уволнение на кабинета трябваше да остане пред Министерския съвет седем дни и задължение за прибирането й имат самите организатори. В този смисъл, всеки който е преместил куба без разрешение на организаторите може да бъде обвинен в кражба. |
Интересно че точно на това място има доволно сериозна охрана,гвардейци и прочие,чак да се замисли човек кога ли ще оберат и МВР или някои от големите РПУта. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 17:11 Заглавие: |
|
|
| А се чудехме как навремето партизаните завземали мандри ,че и цели села. |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 17:29 Заглавие: |
|
|
Не е ... има и прибрани хора
Урната на опозицията е в сградата на Министерски съвет
13.10.2008
Служители на администрацията на Министерски съвет са прибрали урната на опозицията за уволнение на правителството на Сергей Станишев.
Това става ясно от съобщение на правителствена информационна служба.
В знак на уважение към българските граждани, които се присъединиха към подписката, организирана от част от опозиционните партии, урната с папките е прибрана в Министерския съвет и ще бъде предоставена на прокуратурата. Волята на организаторите на акцията, изразена на 9 октомври 2008 г., когато техни представители връчиха една произволно избрана папка на министър-председателя, беше: „Те (другите папки) са отвън, можете да ги правите каквото намерите за добре”. Урната е прибрана във вида, в който беше запечатана от инициаторите на подписката. БГНЕС припомня, че по - рано днес от ГЕРБ обявиха, че урната е била открадната. /БГНЕС
БГНЕС _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 17:51 Заглавие: |
|
|
Въйй,па сега ще излезе едно разследване,едно чудо-фалшиви ли са аджеба тия парафи,не са ли...
Станишът ако чете тоя форум да знае-моят е истински-хич да не ме разследва.Да харчи само народна пара.
И на жената подписа е истински-и него да не разследва...
И още нещо да знае-щели да пращат дедовци и баби на морето...
Абе моят дедо недейте го праща бре,моля Ви се другарю Станиш...
Не заради друго-то хубаво да иде на морето,ами тоя шибан
Ол Клузиф.Има наредено яденета всякакви и даже луканка и агне печено и бут печен и салати и супи и плодове и скара и сирена мухлясали и немухлясали и баница,и всичко,абе всичко.И никога не свършва.
Като знам на моя дедо колко му е останало коремчето и като знам откога не е ял луканка и агне печено,а как му се яде,ама му се ядеее-та чак ушите му пръщят-та съм сигурен че още първата вечер ще напълни чинията с толкова неща,че ще му стане байгън.
А като знам как не обича да се хвърля ядене, как си отопява чинийката до последно и обира трохичките,и като знам при тоя Ол Клузиф колко остава и се хвърля и още по-голям страх ме хваща.
Ще се пръсне моят дядка,ще пукне – сигурен съм-ще сплете червата още на първата вечер.
Та Сергейчо,моето момче,ако видиш молбата на моя дедо Пешо–Петър Петров Петрунов от Долно Нанагорнище,недей да я разписваш.Нека да не са 5 000 пенсионерите на морето,може да са с един по-малко. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 12:05 Заглавие: |
|
|
В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр. Той бил верен, но имал едно тайно и опасно желание - да полиже големите и сочни цици на царицата ! Един ден не се сдържал и споделил с придворния лекар мъката си. Лекарят помислил, смилил се над човешката неволя и казал:
- Има начин да ти помогна, но в момента имам нужда от малко пари. Съгласен ли си?
- Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми - светнали очите на мераклията.
Още на следващия ден лекаря издебнал царицата докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците... не се трае ! Мигом отърчала при царя и му ревнала, а той... естествено ревнал да дойде лекаря. Минути по късно, лекаря замислено преглеждал царицата, почесал по брадичката и мъдро казал:
- Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един коняр. Той трябва четири часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма!
Какво да направи царя? Повикал коняра при себе си и му обещал да го набучи на кол ако някой узнае какво ще се случи.
Сбъднал мечтата си младия коняр. След като приключило всичко дошъл лекарят и помолил:
- Плати ми, нали обеща.
- Какво? Я си гледай работата, изнудвач такъв.
Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал.
На следващият ден се чука на вратата на коняра. Отваря той, а насреща му лекаря:
- Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца. Познай кой го сърби к##а ! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 20:46 Заглавие: |
|
|
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|