Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Нещо ми се прецака телефона!!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
u3pyga
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 19:51    Заглавие: Нещо ми се прецака телефона!!! Отговорете с цитат

Проблемът ми е такъв:имам телефон Sony Ericsson v630i и си бях вкарал игри (незнам колко на брой) и моя племеник той е малак и всеки пак като идва унас и си играе с телефона ми и нз и аз как го прави някак си копирва игрите (всяка по 2 пъти) и като помъча да изтрия някоя и пише "Операцията е неуспешна" след това другата пробвам и там сущото , като се помъча да отворя да играя пак неще.Опитах да си форматирам картата всичко се трие ама тези остават там и немои да се изтрият.Това нещо за 2 път ми се получава , обаче парвият път го дадох на сервис и маи ми сложили нов софтуер ама нз.Ако някой е имал същият проблем или да знае нещо моля кажете плс.Благодаря предварително!!!

Exclamation Arrow Пиши грамотно Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 22:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Дай го пак на сервиз. И му сложи код да не го рови хлапето. За заглавието да напомням ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети