| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Krasimir Dimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2008 16:34 Заглавие: Продавам мултимедия за кола |
|
|
Състои се от:
-компютър с дъно на Jetway, процесор VIA 1.5Ghz, 256 RAM, HDD 1,8'' Toshiba MK6006GAH 60Gb, bluethooth
- захранване -M3 ATX- специално захранване за автомобилни компютри работещо стабилно при напрежения 6-18в. ,като предпазва комп. от рестартиране при палене на двигателя. Изход за управление на външен усилвател(anti tump control). Програмируемо. Изход за захранване на монитор. Защити от преразряд на акумулатора и пренапрежение.
- вграден усилвател - 4Х20 вата. С външно регулиране на усилването за всеки канал и защита от късо на изхода.
- монитор - 8" HAMI H8001T с touchscreen- нативна резолюция 800Х600 на 70 Hz,VGA вход ,видео вход,on screen меню,автоматично вкл. и изкл. при наличие или отсъствие на сигнал на VGA входа, stylus pen, пълно дистанционно. Монитора е почти нов -дистанционното дори е неразопаковано!
Всичко е с пълен комплект кабели, драйвери и документация едни релета на евробукси за паралелна работа с автокасетофон -да превключва автоматично тонколоните в зависимост от източника на сигнал.
Свързват се за минутки и всичко е описано кое за къде е.
На компютъра е инсталиран windows xp и Centrafuse като шел(програма за авто компютри). Има и много навигационен софтуеър с много карти които съм ползвал с GPSа ,както и програма за отчитане и управление характеристиките на двигателя (в зависимост от автомобила) и управление на външни консуматори чрез COM порта.
Всичко работи без забележки. Външния вид е също без забележки освен леко отчупена решетка отгоре на кутията на PCто.
Консумация на всичко при пуснат видеоклип и звук на средно max 4A, така че може да бачка доста и на загасен двиг.
Цена 800 лв. с възможен малък коментар и подарък камера за задно виждане която се включва към video in на монитора.
Снимки:
При поискване че не ми дава да кача
Видео :
При поискване на заинтересовани
За контакти [email protected] или на лични |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 16:08 Заглавие: |
|
|
Тъчскрийна отделно ли е или си е към дисплея? Понеже ми трябва само тъчскриин пак за 8 инчов хами. _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 16:26 Заглавие: |
|
|
По принцип може да се отдели ама само така не го давам защото после по-трудно ще продам цялата системка.
Коригирал съм ти поста Запознай се с правилата на форума и с кой бутон се отговаря |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 23:58 Заглавие: |
|
|
Нова цена -- 750 лв. ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 18:57 Заглавие: |
|
|
Малко UP , и нова и последна цена 690. Ако и сега не стане ,си остава в шкафа (или на части в краен случай) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2008 17:14 Заглавие: |
|
|
схема на свързване ,че се питаше по мейла
 |
|
|
 |
dragstera Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 22:51 Заглавие: |
|
|
| ако смяташ да ги продаваш по отделно прати ми цена на монитора на лично съобщение |
|
|
 |
|