| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 8:03 Заглавие: |
|
|
Аз пък редувам спортуване със спиртуване и не се оплаквам  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 11:55 Заглавие: |
|
|
Не бой се-и аз съм така.Излезна на балкан да си прочистя дробовете на чист въздух и организма въобще...ама си взема за нагоре шише ракия и 3-4 кутии цигари.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 11:58 Заглавие: |
|
|
ами...жените не ви ли помагат а поддържате форма, щото само Хелиос нещо спомена за тъщата...  _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 13:16 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ами...жените не ви ли помагат |
Ей,Калинче  |
|
|
 |
калина Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 13:39 Заглавие: |
|
|
ще взема да се изчервявам, амам не е ли така. Жените могат и да помагат ... за гоненето с тигана говоря, бе..вие да не си помислите... _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 14:52 Заглавие: |
|
|
То не само тъщата уморява.Аз пък имам ново куче и то е толкова щураво ,че и аз и жена ми имаме мускулна треска.За дъщеря ми не говоря,тя първите три дена свали три килограма.Майко мила, каква беля си вазех на главата. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 17:20 Заглавие: |
|
|
| калина написа: | | ... за гоненето с тигана говоря, бе..вие да не си помислите... |
Че какво е лошото да си го мисли човек, че и да спортува без заплахата от тигана
Хора специалисти са го писали:
Те установили, че докато целуваме любимия човек, могат да се случат всевъзможни неща - от движение на мускулите до опасно повишаване на кръвното налягане, пише в. "Стампа".
Увеличаване на продължителността на живота. Мъжът, който всеки ден целува съпругата си преди да отиде на работа, живее с пет години по-дълго от останалите, които не си дават такъв труд.
И прочие .... от 16-те тайни http://www.sibir.bg/blog/SiMaNo/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=40757
Освен изгарянето на калории си има и подмладяващ ефект .... някой и до 90 години били практикували "креватната гимнастика" /да ме извиняват пуританите, ама си е съпружеско задължение и трябва човек да не бяга от задълженията си/
Иначе и велосипед карам в парка в почивни дни и кучето разхождам след хранене .... и от спИртуването не съм се отказал все още  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти.
Последната промяна е направена от dakiss на Пон Окт 13, 2008 17:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 20:37 Заглавие: |
|
|
Демек-целуваш жена си преди тръгване за работа-живееш 5 години отгоре.А ако целуваш още по- любима жена от твоята...живееш "с орлите",или как?...  |
|
|
 |
калина Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 6:53 Заглавие: |
|
|
хееей, Хелиос, браткоооо  _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2008 12:27 Заглавие: |
|
|
Прости му на незнаещия .....
Ето от Уйкипедията:
Белоглавият орел (Haliaeetus leucocephalus) е граблива птица, населяваща Северна Америка. Известна е като националният символ на САЩ. Има характерно оцветяване на перата на главата в бяло. Белоглавият орел е сравнително голяма птица, с дължина на тялото от 71 до 106 cm, размах на крилете 168 – 244 cm и маса от 3 до 7 kg. Живее около 30 години.
Има орли дето и 60 години може да доживеят, ама надали повече от това .... може и да има, не знам.
Ми то за толкоз ..... к'во да им завиждаме на орлите
А имаше и една "молитва на жената" или нещо такова се води :
О Боже - направи така, че всеки мъж да може - и прав да може и седнал да може и легнал да може Боже .....
А който не може - прибери го Боже
С'я пак ли да коментираме дълголетието
Спорта си е спорт, пиенето си е хубаво нещо - развеселява и изтрива кахърите, но и друго му подслажда или вгорчава живота на мъжа .... кой как си постели  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
|