| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobisimeonov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 19:38 Заглавие: Здравейте на всички. Имам едно въпросче за cd meh-bt5000 |
|
|
Здравейте на всички. Токущо се регистрирах във сайта ви и тепърва ще се информирам за всичко. Имам едно въпросче като за начало, но не знам дали е тук мястото.
Значи купих си наскоро авто цд Sony MEX-BT 5000. Всичко добре но взе да дава някав дефект като ту светне ту угасне. Занесох го в СОНИ сервиз и там ме мотаха месеци малко като накрая установиха че е изгоряла интегралата на БЛУТУТ-а. През нея минавало осветлението на диплея и трябва да се смени. Малко ми е странно оттам да минава захранването на дисплея. Може ли да е възможно това (като имаме предвид че подсветките на панела светят-копчетата) А преди да го дам на ремонт светеше но се рестартираше непрекъснато. има ли някаде схеми на това цд или повечко хардуерен материал за него. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 19:59 Заглавие: |
|
|
Запознай се с правилата на форума
Разкарай тия "неща" от заглавието
Не виждам нищо измерено,проверено,както и демонстрирани поне елементарни познания по електроника и че някой си е мръднал пръста.А така не става-тук гадатели няма.
Така като гледам проблема ще ти се реши със смяна на сервиза  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 22:35 Заглавие: |
|
|
| колега, бос съм по електроника. затова питам Дори ако има навит който се заема да ми го погледне ще съм доволен, пък и ще си платя |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 22:48 Заглавие: |
|
|
Колеги по какво сме? По работа, удоволствия или нещо друго? Като искаш някой да ти помогне на място трябва ли да се гадае откъде си? Голямото село е наистина голямо - нещо поне кварталче? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 22:51 Заглавие: |
|
|
| Забравих колега. От София / Овча Купел 2 съм. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 22:54 Заглавие: |
|
|
Мисля че веднъж те предупредих да си оформиш темата съгласно правилата на форума.Или поне заглавието и.Щото то е ясно че елементарни измервания и насоки какво става няма да можеш да дадеш-а така отиваме в гадателската сфера.
И къде ще е този навит-при дядо на село ли при положение че не си писал и от кой град си...
Разгледай темата за търсещите сервиз,която е стикната в раздел "Общи приказки"...
И между другото-изреченията в българския език започват с главна буква и завършват с препинателен знак.
Като главната буква се слага в началото на изречението,а не в средата му,та да стърчи,като магаре сред овци.
P.S. Ехей,доде се натуткам да пиша се появили нови 3 поста междувременно.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 23:09 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Мисля че веднъж те предупредих да си оформиш темата съгласно правилата на форума.Или поне заглавието и.Щото то е ясно че елементарни измервания и насоки какво става няма да можеш да дадеш-а така отиваме в гадателската сфера.
И къде ще е този навит-при дядо на село ли при положение че не си писал и от кой град си...
Разгледай темата за търсещите сервиз,която е стикната в раздел "Общи приказки"...
И между другото-изреченията в българския език започват с главна буква и завършват с препинателен знак.
Като главната буква се слага в началото на изречението,а не в средата му,та да стърчи,като магаре сред овци. Very Happy
P.S. Ехей,доде се натуткам да пиша се появили нови 4 поста междувременно. Very Happy |
Колега , мисля че това не е форум по български език и литература , в частност "правопис". Моля за помощ, а не търся упреци за всяка една дума хваната поотделно и като цяло. Острия ти тон не ми допада вече ЕН-ти път. Ако ми го кажеш нормално веднъж, дори със реалната представа че мога да повторя грешката си до изглаждането и, се предполага че ще е по лесно за всички отколкото да ме поучаваш и предупреждаваш. Така ли посрещате новите си членове? А конкретно по въпроса мога да кажа че от майстори тарикати които искаха да ми сменят части в които не са сигурни че са повредени и то за моя сметка в официалния сервиз на Сони , ми е пламнала главата и писането по образец ми е най малкия проблем в момента. Извинявам се ако не отговарям на вашите критерии( в частност колегата с упреците) но моля за помощ. И никаде не съм написал че искам някой да ме посети във нас. Спокойно мога да занеса касетофона кадето и да е из София , така че смятам че на никого не е нужна информацията каде живея. Благодаря ви за отделеното време за прочитането на по горните редове, а на другите колеги се извинявам ако някой съм обидил с нещо |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 23:30 Заглавие: |
|
|
Първо-във форума си има правила!
И аз мисля че май пришка ми излезе на устата да ти напомням това нещо и да ти напомням като новодошъл да благоволиш да ги прочетеш!И ти го напомням не само в тая тема.
Правила
-За правилно оформление на тема
-с кой бутон се отговаря и че не се отговаря с този с който си отговорил в последния си пост.
-да се пише поне що-годе грамотно,да има препинателни знаци и изречения,а не "салати от думи"...
-като се пише че се търси сервиз се упоменава за кой град става на въпрос.Никой не е длъжен като колегата Филипов да ти рови да ти гледа IPто че да види от кой град си...
-какво мислиш-дали форума "бил за граматика и правопис" или не бил-не те засяга.
-дали модераторите ще те "поучават и предупреждават"-също не е твоя работа.Първо на модераторите това им е работата.Второ ако беше прочел правилата и си беше оформил питанията по нормален начин-едва ли някой модератор би те предупредил.
Не му допадало тона,не му допадало как съм го бил посрещнал,не му допадало това,не му допадало онова.
Правилата са си правила не за да философстваме по тях дали ни допадат или не,а за да ги спазваме
Ами и на мене честно казано не ми допадат разни такива като тебе,които им се правят 10 забележки поред и си продъжават както си знаят.
Била му "пламнала главата"-ами и на мене ми е пламнала-от такива убавци като тебе,с които се разправям всеки ден из форума...
Обясняваш "Има правила,прочети ги",обясняваш,обясняваш...а оно си рупа ли рупа насреща...
Като че ли ако обяснявам на някое паве на двора по-ще те чуе и ще ме разбере.
Айде към бан-листата  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|