| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 13:56 Заглавие: Каква аларма за автомобил Опел Астра |
|
|
Фирми много, предложения много, а всеки по-мой чевек ми казва, отиваш на илиянци и си вземаш една за 35 лв. Същите такива били при "баш майсторите" по минимум 70 лв. Та понеже предполагам, че има някакви разновидности на тези аларми, като екстри и шок датчици и разни такива, питането ми е какъв модел да взема, с какви екстри да бъде. Не държа да има вибрационен датчик, понеже непрекъснато ще пилка като мине поредния комплексар с гърмящо гърне. Очаквам предложения. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 18:18 Заглавие: |
|
|
| Аз лично монтирам само аларми от марката Saturn, до сега колкото съм монтирал нито с една съм нямал проблеми.Шок датчика им е перфектен за цената на алармата, с две зони е.Цената им е около 50лв. зависи кой модел ще си купиш.Алармата е българско производство(поне така казват може само да ги сглобяват тука). |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 18:52 Заглавие: |
|
|
Изберете българското! Задължително със "скачащ код"! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 19:24 Заглавие: |
|
|
И аз съм се меракландисал да си слагам, та който разбира- да обяснява. Проблема е, че нищичко не им отбирам- ни датчици, ни подскачащи кодове... монтажа не ми е проблем. Някой поне да вметне какви са цените за йовтини- какво им е супер смотаното и коя си заслужава до еди колко си лева. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
pa4oo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 19:29 Заглавие: Re: Каква аларма за автомобил Опел Астра |
|
|
Аз ти предлагам,марката MILLENIUM,пак са български.От около 3г. ги монтирам и съм много доволен от тях.Няма да сгрешиш.  |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 19:41 Заглавие: |
|
|
Ок, и аз се ориентирах към булгарските: някакви си MARK на които не мога да открия диря. Открих ценова листа на някакви МАК и се чуда дали не са точно тези МАРК, но в нета пък намерих снимки на аларми МАРК и надписа е същия.
MILLENIUM, Saturn - за гр. София откъде може да се закупят тези аларми. Имат ли документация към тях, електрически схеми и описание за инструкциите за настройка?
Изобщо, кажете някой магазин, който предлага голям избор от аларми. _________________
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 19:54 Заглавие: |
|
|
BSM са производителите на SATURN. Имат много модели които са описани в сайта.
МАК и МАРК са две различни фирми. Едната е в Пловдив а другата във Варна. Едните са пройзводители а другите са търговци. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
capitani Опитен потребител

|
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 23:39 Заглавие: |
|
|
| Nimi написа: | BSM са производителите на SATURN. Имат много модели които са описани в сайта.
. |
На сайта им виждам само един модел SATURN M6 !
Има ли някой отзиви за тази аларма. Хубаво ще е ако мнението се даде от някой, който е монтирал такива аларми. _________________
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 7:17 Заглавие: re |
|
|
Слагай смело.Монтирам по две на ден.
Ако възникнат някакви въпроси питай.  |