| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
moreg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 13:13 Заглавие: Търся скарт към скарт кабел |
|
|
здравейте, имам следния проблем! свързал съм сателитен приемник Dreambox 500S към 37 инчов LCD телевизор LG, посредством скарт кабел, но се чува едно бучене като от трансформатор когато работи приемника съмнявам се че бученето идва от кабела, скарта ми е от дебелите по принцип, но си мисля че ако има някакъв по нов модел скарт кабел може и да се понамали дразнещото бучене, ако някой има подобен хубав скарт кабел нека ми пише и ако се навие да пробваме и шума е намален бих купил кабела! ходих в магазините и кабели колкото искаш има, но никъде недават да изпробвам! затова реших да се обърна към хората тук! от София съм аз за това предпочитам и човека който продава евентуално да е от София.
поздрави на всички!
пишете ми на лс или най-добре на скайп ananas5834 или на мейл [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 13:55 Заглавие: |
|
|
| DM-500 ,по принцип звука му е по слаб ,но брум може да има от наводки и разлика в потенциалите от кабеларка например. Ако откачиш скарта от приемника изчезва ли брума ? Ако да -откачи кабела от конвертора и включи обратно скарта ,така докато определиш къде спира и дали е от Дрима ,или от друго нещо вързано към телевизора. |
|
|
 |
moreg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 14:10 Заглавие: |
|
|
Всичко съм изключил няма никакви кабели други към телевизора камо ли пък кабелна тв, за какво ми е кабелна АЗ ИМАМ САТЕЛИТ! някой запознат ли е с този галваничен елемент(сепаратор) който се включва към входа на приемника? и бръма изчезвал?
Пиши грамотно-изреченията в българския език започват с главна буква |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 15:14 Заглавие: |
|
|
| moreg написа: | | ..... АЗ ИМАМ САТЕЛИТ!...... | Завиждам ти ! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 17:00 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Всичко съм изключил няма никакви кабели други към телевизора камо ли пък кабелна тв, за какво ми е кабелна Shocked АЗ ИМАМ САТЕЛИТ! |
Ти май вместо да вникнеш в идеите ,които ти предлагам ,май ми се караш. Аз пък такива сателити имам цял кашон ,айде със здраве ! |
|
|
 |
moreg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 27, 2008 9:51 Заглавие: |
|
|
не се карам на никой, не си ме разбрал правилно колега! иначе проблема се оправи, било е от незамасената антена, разлика в потенциалите на нулата, просто изкарах една жица квадрат и половина от корпуса на приемника до нулата на контакта и гадния бръм изчезна!
благодаря на всички помогнали в темата!  |
|
|
 |
|