| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 27, 2008 18:42 Заглавие: Търся схема на TV TEM модел TC2047LAS |
|
|
зхахранване STR5412
Процесор MN15245FEK
памет MN1225
вертикал АН5521
PAL+RGB UPC1384
транскодер- TDA3592
останалото за сега е под ламарина.
Натресе ми я тази антика един познат , до сега съм правил доста но без схема , сега обаче имам проблем. Има звук , има OSD (то обаче от цифровия процесор направо влиза в платката на кинескопа и не минава през RGB чипа ) . Идеята ми е, има ли някой схема на този дарак , или поне описание на UPC1384. Да съм сигурен преди да си я поръчвам. Но най ми е интересно съществува ли такава схема из интернет пространството  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 28, 2008 10:27 Заглавие: |
|
|
Ако по-горните съвети не са помогнали.В сборниците схеми съм я виждал тази схема,доколкото си спомням.Че и под друга марка-TEC ли,Royal ли,RoyalLux ли,Anitech ли-не помня...Ония трите дето са много дълги на страни и са в 3 части.Надявам се да се сещаш и да ги имаш де... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Окт 28, 2008 13:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 28, 2008 11:30 Заглавие: |
|
|
Благодаря Божилов ! Ще потърся из сборниците. Дано някой колега ги има. Горните смени нямат UPC1384. Направо ще взема да си поръчам чипа при следващата поръчка. То като ,че ли за първи път ще горим  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 28, 2008 12:46 Заглавие: |
|
|
OSD доколкото се сещам беше по 2 цвята и то през отделни транзистори паралелни на основните видеоусилватели. Ако ще обсъжфдаме ремонта си направи отделна тема където и е мястото. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 28, 2008 14:58 Заглавие: |
|
|
Да така е OSD-то . Писах го за пояснение , защото модела е много дървен. Трябва ми схема на TV или описание на UPC1384 !!!
Мисля , че с ремонта ще се справя. А и без схема мисля ,че само ще пълним форума със спомени и догадки. Иначе нямам нищо против да пиша за резултата в края на ремонта. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 28, 2008 20:50 Заглавие: |
|
|
| Колега ivpav, схемата на NEC FS1530 , която колегата emoome предлага е с UPC1365C, която е аналог на UPC1384C, но ако толкова държите на схема с UPC1384 вижте на HITACHI CPT2100 и двете ги има в обменника. |
|
|
 |
|