| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 18:42 Заглавие: SABA ICC7-съмнение за процесор-РЕШЕНО |
|
|
След смяна на думнало ВО на екрана има едно червено "Р" и не иска да се командва от ДУ.Проца е ST6391B1/BC.Съмненията ми са че проца е аут.Ако наистина е той-моля някой ако има за продан на разумна цена -може да се разберем... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и.
Последната промяна е направена от bai_tishan на Чет Окт 30, 2008 11:52; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 18:57 Заглавие: Re: SABA ICC7-съмнение за процесор |
|
|
| bai_tishan написа: | | едно червено "Р" |
Процесора е заминал.
Ще разровя утре на светло но нищо не обещавам-на това шаси са няколко различни чешита и не всички се заменяха един с друг.Ако изскокне нещо ще ти пиша на ЛС. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Сря Окт 29, 2008 19:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 19:05 Заглавие: |
|
|
Дано излезеш прав и да се размине процесора.
Щото аз съм песимист в конкретния случай.
Бай Тишане,и друго-сигурен ли си че процесора е от този телевизор,а не е ходил при майстори и да е сменян...
Щото подобно нещо се получава и ако сложиш друг процесор от същите шасита,дето не става (от ICC8 винаги).Щото там мамата си джаса-на някои е запоен,на други е на цокъл и иди че разбери дали е имало външна наеса. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
Ами нека да опита,той и без това е наречен за пътник (проца) .Ако изкара късмет ,няма да търси проц . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 20:01 Заглавие: |
|
|
Благоаря за инфото-но се оказва че не ми работи бутона Р-.Утре ще видя от проца ли е или е хардуерно.
Проца си е негов 100%.На цокъл е и е работил до последно.Почнад да свива и накрая се е о....л.Както винаги клиентите ги гледат до дупка-докато спре  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 11:09 Заглавие: |
|
|
След като симулирах бутона Р- на крака на проца(да ровя в панела е обречена кауза-тъй като трябва да се сваля кинескопа ) ,По метода на на руснаците ,които ми прати Old4 всичко си дойде на мястото и проца влезе в релси.Благодаря момчета за помоща. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|