| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lordzerg Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 22:09 Заглавие: трябва ми схема за усилвател на сигнал на кабелна телевизия |
|
|
ако може някои да ми помогне с тоя проблем
ако може да не е на руски 4е не разбирам  _________________ you cannot change your fate ....
.... no man can |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 22:45 Заглавие: усилвател |
|
|
| в практикер има добър |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 8:35 Заглавие: |
|
|
| Колко сложен искаш да бъде и за какво ще го ползваш ( за домашен или за нещо по сериозно ) . Питам така ,защото ако попитам какъв входен сигнал му вкарваш и на колко искаш да разделиш изходния може да те объркам .Имам много фабрични схеми на кабелни усилватели и не ми е проблем да ти пратя някоя . |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 11:06 Заглавие: |
|
|
а възможно ли е практически да се усили толкова слаб сигнал че когато се настрой канала едвам се разбира дали има картина или няма но все пак има някъкъв канал и той да се докара поне до цвят и колко дб усилване (кабела ми е около 15 метра )  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Стоян Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 11:19 Заглавие: Е е е е е........... |
|
|
| Абе градски като усилваш слаб сигнал усилваш и шума, т.е. нищо не правиш. Значи ако сигналът ти в началото на 15 м. кабел е сносен то там си сложи усилвател и нещо ще се получи, но ако си се включил гратис на кабелна Sory. |
|
|
 |
lordzerg Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 14:18 Заглавие: |
|
|
зна4и проблма ми е следния :
не крада кабелна ама има 5-6 програми които са ми слаби
те са на дециметровия обхват ММ MTV и т.н. то няма зна4ение кви са програмите ама .
и ако усиля сигнала дали ще се оправят ? тъй като и входния сигнал е слаб . аве проблема е в кабелната усилвателите им за нашия блок маи не са добре _________________ you cannot change your fate ....
.... no man can |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 15:55 Заглавие: |
|
|
Оплачи се на кабелната да го оправят. Но вероятно се циганеят за някой усилвател по трасето. Пуснали са почече програми, на по - висок канал отколкото пуска усилвателя, не са направили честотната компенсация. Проблема е в тях и те трябва да го оправят, нали им плащаш. Ти да си разклонил сигнала на няколко телевизора и с какво? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 21:04 Заглавие: |
|
|
| Ако ти не крадеш някой около теб може да краде и при теб ще е такова положението.С усилвател най вероятно няма да стане нищо. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 21:24 Заглавие: |
|
|
аз съм ги разклонил на 4 телевизора със 2 сплитера
ама не е от това сигнала които влиза е слаб пробвам само с него и е същия като този които е след сплитерите
а я кажете каква е разликата в сплитерите ?
има 3портов за 2.50 и 3 портов за 4.50 (ама е по гоялм )
каква е разликата освен в цената  |
|
|
 |
|