|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 31, 2008 14:13 Заглавие: |
|
|
| tsarvulan написа: | | И добре ще направите |
Какво ще направим добре?
Въобще не мисля да спра да пиша.Пак казвам-докато съм тук ще контрирам всякакви подобни празнословия.Ако не ти харесват подобни форуми в които празнословието (и още повече-отговарянето по теми,които дори не си благоволил преди това да ги прочетеш) не се толерира-твой си проблем.Никой не държим тука насила.
Който пише без да чете,приказва неверни неща,глупости и т.н.-го контрирам-от мене в такива случаи спасение няма.
Не ги обичам и смятам че нямат място във форума и толкоз
Това е положението,Минке
| tsarvulan написа: | | Защото май стана много |
Кое стана много?
Мисля че вече те помолих темата да продължи по същество  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 31, 2008 14:51 Заглавие: |
|
|
Писането повъпроса ГОСПОДИНЕ ! А "МИНКЕ", "КВИ ПЕТ ЛЕВА" и т.н.,са наистина за ЖЕНСКИЯ ПАЗАР !
Май си нямате друга работа ?-а мен, ме тормози премигване на цветността за част от секундата през окло час.
Приканвам ви да престанем вече - с цялото ми уважение към ВАС и всички участници във форума.Взех си нужната поука.Ще чета внимателно кой и какво е писал.БЛАГОДАРЯ ВИ ! _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
----------------------------------------------------------- |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 31, 2008 15:01 Заглавие: |
|
|
В такъв случай получената тема я отцепвам и заключвам.
По-добро име за заглавие не измислих-съжалявам за което.
| Цитат: | | А "МИНКЕ", "КВИ ПЕТ ЛЕВА" и т.н.,са наистина за ЖЕНСКИЯ ПАЗАР ! |
В граматиката на подобни неща им се казва "идиоми" и не виждам причина да не се използват.
| Цитат: | | Май си нямате друга работа ? |
Определено си имам много "други работи" освен това да се занимавам с хора,като тебе.За съжаление всеки ден има подобни хора,които пишат без да четат,пишат подвеждащи,неверни неща и т.н.
Както и хора които философстват и дават насоки по материя,която им е "като в мъгла".
И аз имам желание да се включа по някои теми в момента (примерно темата за Inrush-устройствата,която тече в момента в "Обща електроника")-но смятам че познанията ми в тази тематика не са достатъчно сериозни и се въздържам.
Работата ми в момента е да поддържам форума чист от всякакви подобни писания и смятам да го правя.Какви други работи си имам,дали си имам или си нямам-не те засяга-вярвай ми
| Цитат: | | Взех си нужната поука.Ще чета внимателно кой и какво е писал. |
Радвам се за което. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|