| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 01, 2008 21:57 Заглавие: Принтер - малко памет? |
|
|
| Принтера е HP Laser Jet 5MP. По някой път печати добре, по някой път отпечатва само началото на страницата. След това изкарва лист с текст, от който поне аз разбирам, че му е малко паметта. От настройките има опция "Available PostScript Memory" 767 KB. Тя може да се променя, но не знам в принтера ли е толкова по подразбиране или се настройва? Досега не ми се е случвало такова нещо, но той и принтера си е древен. Може би при по-голяма плътност на печата го прави това. Памет ли не му достига или трябва да се забави трансфера на данни от компютъра? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bucovalov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 01, 2008 22:29 Заглавие: |
|
|
| мисля тези имаха слотове за едо рам а може и да беше сд -рам допълнително |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 5:12 Заглавие: |
|
|
Пусни си да разпечата инфостраницата.Става от менютю на самия принтер. Там пише колко памет има. Като отвориш задния капак можеш също да погледнеш колко плочки са монтирани. Трябва да имаш или 4 или 8 МБ памет. И в двата случая стигат за нормален печат. Монтирай си и оригиналните драйвери от производителя, а не тези дето открива ХР.
Аз съм с такъв принтер и съм много доволен от него. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 10:47 Заглавие: |
|
|
| Реших проблема, като инсталирах нови драйвери. Сега върху пробната страница се изписват 3 MB памет, а преди ги разпознаваше като 767 КВ. Вътре има само една банка памет от 3 слота. Интересно пробвах с други банки EDO памети и не ги разпозна. Благодаря за нужната и навременна информация! |
|
|
 |
|