| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Krasimir Dimitrov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 16:45 Заглавие: Търся много тънък емайлиран проводник |
|
|
Някой срещал ли е някъде да продават емайлиран проводник под 0.04мм ? Трябва ми за едни бобинки.
Намерих си 0.05 от едни реленца на 220v , обаче не ме удовлетворява. Другия вариант е ако знаете някой модел реленце с по-тънък проводник. Мислих си за тези с рид-ампула ,ама те май бяха заляти с епоксидна смола и нямада мога да развия... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 19:34 Заглавие: |
|
|
Автомобилните бобини са с някакъв уникално тънък, но не съм го мерил  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 22:46 Заглавие: |
|
|
Ел. магнитите на контакторите който съм разглобявал е с 0.09мм и има много  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 23:02 Заглавие: |
|
|
| Като рових из нета намерих това http://www.cablecommerce.bg/bg/productdetails.php?id=140 - 0.035мм . Утре ще ида да питам колко е минималното количество което мога да купя, но ме съмнява ,че ще продават само на едро. Ако пък ми попадне авто-бобина ще я разфасовам да видя, но в момента нямам. |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 11:11 Заглавие: |
|
|
Складовата база на Кабелкомерс от която можеш да си купиш на едро цяла макара (.....ако имаш късмет, може да е 3-4-5кг ) е до Безмитна зона и СОМАТ.
За по-дребни количества (по цени на дребно) има разни диаметри в големия магазин на ЕТ САМ, пресечка на "Гладстон", над търговския пазар на Краснодар. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 13:22 Заглавие: |
|
|
Ей сега се връщам от Кабелкомерс - това на страницата им е `измама`,0.032 нямат, няма и да получават. Най - тънкото е 0.04 , ама мин. 15 кг. макара и то с доставка от Силистра.
На магазина над Краснодар мин. d 0.1мм. Човека там ми спомена, че около бившата млекоцентрала в Изгрев имало някакъв магазин ,но не ми остана време да ида да проверя. В общи линии много трудна работа.... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 17:22 Заглавие: |
|
|
Почакай, като почнеш да навиваш идва и по-трудно...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 21:10 Заглавие: |
|
|
Вярно е, обаче на 0.05 му хванах цаката и на навиването, и на почистването на лака(с финна шкурчица) - важни са здравите нерви . То всъщност махането на лака е по-трудната част и за това много се бях надъхал на проводника от кабелкомерс 0.032 ,защото пишеше,че е `директно запояващ се` и щеше да ми е даже и по-лесно...ама нямааа. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 21:25 Заглавие: |
|
|
| То май на директно запояващия се изолацията не е от най читавите . |
|