|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 18:35 Заглавие: Продавам 8 броя налепени платки на NEC програматори. |
|
|
Платките са налепени, без процесорите. Имат дефект в самата платка. Къде, не ми се търси. Цена 9 лева на бройка. Дъмпове и там каквото трябва са прит на купувача. На една или две съм се пробвал да намеря дефектите, но го заебах. Причината: Protel + некви странни полигони за маса + Селектра. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 18:45 Заглавие: Re: Продавам 8 броя налепени платки на NEC програматори. |
|
|
| Vaklin написа: | | Причината: Protel + некви странни полигони за маса + Селектра. | Причината е само и единствено в последната дума - казвам го от личен опит... _________________ Жица, на която не виждам двата края, не я пипам! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 18:49 Заглавие: |
|
|
Не е така. Моите платки, всичките са правени там (след раздялата с една софийска фирма дето щеше да ме съди) и няма НИТО ЕДНА дефектна. Тези не съм ги разработвал аз.
Се тая де. Който му се занимава да взима и да бяга. За всичките - пакетна цена - 60 лева. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|