|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tankovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 22:07 Заглавие: "Тук защо всички се правят на надути многознайковци.... |
|
|
Имаше такава тема тук, която е заключена.
"Тук защо всички се правят на надути многознайковци.."
Защо уважаеми модератори, да не е въведена цензура в собствения ви сайт ?
Макар и доста с груби изрази, пишещият е изразил една позиция и то правилна.
Въпреки, че отдавна не влизам в този форум именно поради това, че по някои мнения се постъпва доста подигравателно, аз все пак ще напиша няколко думи. А дълбоко се съмнявам, че тези които го правят са "големи корифеи" в техническо отношение. Но въобще нямам намерение да коментирам конкретни лица и тяхното поведение нито общата им култура, някои са даже и така наречените "модератори". И те са си въобразили, че форумът е тяхна собственост, непрекъснато цитират правила, които не са точно интерпретирани. Но и няма смисъл да навлизам в подробности, просто тези форуми в интернет пространството са за свободно изразяване на питания, мнения и прочие. Ако питащият е поставил неправилно въпроса или отговарящият е отговорил неправилно, то това не е повод за подигравки със знанията му, нито с питането му.
Ако някой от модераторите ми даде юридическо тълкуване на правилата за задаване на конкретен въпрос като тематика (освен ако не е в съответния раздел и свързан с електроника), моля.
Който има по вече знания да отиде на пазара и да ги продава, ако не иска тук да ги дава. Това е основен принцип в пазарната икономика. Именно подобни "професори" тук ме отвратиха.
Та драги Божилов какъвто и технокапацитет да сте извинете, но когато коментирате правописа на въпросното мнение цитирам " Между другото се пише Обиждам" - то трябва да знаете, че българска (бай ганЮвска) черта няма, защото Алеко Константинов е написал Бай Ганьо, а не "Бай ГанЮ". Ганьо Балкански си е героят на Щастливеца.
"Ави тогава "що щеш" тук??"
"Айде бегай..."
А да не би тези изрази да са литературни шедьоври, та ще отправяте подигравателни граматически забележки към лицето ?
И от къде го пъдите човека ? Ака Ви дойде в къщата, ДА, но тук НЕ.
И прекаления модератор не е богу драг.
Хайде и тази тема да стане Locked.
Ако не друго, то това го правите най лесно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 22:21 Заглавие: |
|
|
Присъствието ти в този форум приключи...
Публичното коментиране действията на модератори е забранено.
Като не ти харесват правилата във форума-винаги можеше и сам да го напуснеш.
Тука е така.Има достатъчно много места в интернет на които анархията се толерира.Този форум не е от тях.
Въобще не ме интересуват никакви юридически правила и прочие-форума е частна собственост и като такава си има свои правила.На който не му харесват-който иска да пише така-
| Bojilov_e_plux_gaden написа: | боклуци долни подли гадни, да ви се срине скапаното сърварче дано, а пък ти си най големият боклук от всички..
Може да си разбирач, но като човек си долна гадна мишка, умри ве плъх....
с подобна мишка ми е неприятно да си пиша, така че не ми пиши, плахок долен, умри в собствените си лайна.... |
Щото това е същия потребител за който се застъпваш.
Да го пише-лошо няма-но някъде другъде-не тук!
| Цитат: | са за свободно изразяване на питания, мнения и прочие.
|
Да,но не и за свободно изливане на простотия,заяждане,избиване на комплекси,и волна изява на хора с видимо неуравновесени нерви или прекалили с алкохола.
Мога да ти отговарям още много на заяжданията(които между впрочем не са ти и първите ти подобни теми с такъв тон)-но ще се въздържа.
Нито пък ще коментирам обидните ти квалификации от сорта на
и прочие...
| Цитат: | Ако питащият е поставил неправилно въпроса или отговарящият е отговорил неправилно, то това не е повод за подигравки със знанията му, нито с питането му.
|
Не виждам никой по никакъв начин да се е подигравал със знанията на някой.
| Цитат: | Ака Ви дойде в къщата, ДА, но тук НЕ.
|
Пак напомням-форума е ЧАСТЕН.Ако някой все още не го е разбрал.
Идвайки тук се съобразявате с правилата,които са-както отивайки в нечий дом се съобразявате с правилата и порядките в него.Във вашия си дом може ако искате да "кендзате на масата" и сетне да мажете по стените-но когато сте на чуждо място се съобразявате.Казвам го съвсем образно.
Това е положението.
Отделно че не мисля че правилата със нещо са "изколцатени" или прочие-съвсем стандартни правила,повечето от които са взаимствани от други форуми.За сведение-правилниците в голяма част от сериозните и "силно населени" форуми в БГ-интернет пространството са доста по-строги.
И понеже говориш за "юридически" и т.н.-
Правилника беше писан от RC,Филипов и мене-нищо че стои само моето име.Мисля че беше в процес на редакция поне месец,преди да се оформи в окончателния му вид-през което време съм бил абсолютно отворен за предложения и изменения по него.Нека някой да си вдигне ръчичката,че е предложил промяна по правилника тогава и не съм му разгледал предложението!Сега е момента.Айде чакам.
Нито пък смятам че аз или някои колеги тук са си позволили цитирам "неправилно да интерпретират" правилата на форума.
Днеска много хора си позволиха публично заяждане с модератори,коментиране действията им,кой модератор какъв бил,с какво не бил прав и прочие.
Продължавайте-аз пък продължавам смело с бановете.
Знам че модераторите сме най-лоши,знам че сме пълни боклуци,знам че винаги сме криви и винаги ви пречим (на вас-"големите борци за форумна свобода" и видни "форумни революционери").Не ви харесва форума-горе вдясно има едно червено кръстче...има администратор на който да се оплачете...има други форуми-интернет широк.
Това е положението.
Следващата тема с коментар действия на модератор,кой модератор какъв е,квалификации,нападки,гневни постове,опити да се превърне форума в поле за изясняване на някакви лични отношения и т.н. и прочие ще завърши по същия начин.И съдбата на пусналия я ще е същата.Обещавам.
Бан-листата на форума е като гробищата-винаги има място за още един виден "форумен-революционер".
P.S.Знам много добре как се пише героя на Алеко,но нямаше да е лошо да се замислиш защо съм го написал по този начин. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|