| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Sunny Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 12:09 Заглавие: NOKIA 6120 не може да записва снимки на 2GB micro SD |
|
|
NOKIA 6120 не може да записва снимки на 2GB micro SD с по малки карти работи(128Мб 512Мб).Проблема се появи след като телефона ми заби при снимка със старата 2GB(PQI) .Карта беше гаранционна и ми я подмениха защото наистина се беше прецакала не можеше да се форматира , но с новата карта 2GB (Kingston) когато снимам и снимката се записва върху нея телефона забива.
Без проблеми телефона разпознава новата карта и може да се записва звук върху нея , но не и снимки и видео.
Телефона е в гаранция, но незнам дали ще приемат този проблем за гаранционен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 7:51 Заглавие: |
|
|
| Би трябвало да го приемат ... Може да има софтуерен проблем. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 12:27 Заглавие: |
|
|
И аз имах проблем с нова такава карта на Samsung U600. Като му се сложи картата не хваща мрежа и телефона непрекъснато рестартира. Реши се със нулиране сервизен код и вече работи нормално. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
morf Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 10:56 Заглавие: |
|
|
Разбира се, че трява да ти го приемат с този проблем. Предполагам е нещо дребно. Едно флашване може и да оправи проблема.  |
|
|
 |
|