| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 18:52 Заглавие: NEO-1400SK -не приема команди от ДУ |
|
|
Колеги мисля да почна софтно с едно бинче което нямам.Някой ако разполага да удари едно рамо.Шасито не мога да определя
Проц-CKP1507S56W6
Хрома-LA76818A
Захранване-с TDA16846P
Имам импулси на кхрака на проца-ама дали е това което трябва
Ще закача един приемник за проба да видим.Нещо и пулта може да е мръднал-ама това едва ли -на пробника си цъка добре. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 19:00 Заглавие: |
|
|
Малко информация за този модел и бин на пощата. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 19:13 Заглавие: |
|
|
Дима благодаря за пратката .Снимката на пулта няма нищо общо с моя който е донесен.Утре като дойде клиента ще питам да не е хванал някой друг пулт по погрешка. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 19:16 Заглавие: |
|
|
| Тишане ,да не стане работата като на Др.Коцев със дистанционното.Можеш да го провериш със някое универсално . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 19:33 Заглавие: |
|
|
Сега го клатя с един универсален watson ,който ми е под ръка .Ама ми писна -оставям го за утре _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 20:44 Заглавие: |
|
|
Ето едно току що свалено да пробваш _________________ Костадин |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 20:49 Заглавие: |
|
|
коце, това "1400TX" с горе посочения състав ли е?
bai_tishan-е, Що не метнеш бина тука  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 21:02 Заглавие: |
|
|
Ето какво имам за това телевизорче. Ама е било толкова отдавна, че не знам защо съм снимал дистанционното с уебкамерата. Не знам какво е пратил Димата? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 22:21 Заглавие: |
|
|
Мите това точно ми прати Дима.Не е бин 100%.Утре ще видим на къде отиват нещата.нещо ме дърпа към проца още от самото начало-ама да видим дали усещанията ми ще се потвърдят. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 19:48 Заглавие: |
|
|
И аз нали попаднах в такава ситуация наскоро но се оказа че дистанционното не работи въпреки че излъчва сигнал . Взех от магазина същото такова и с него не тръгна . Пробвах с няколко други без резултат. За щастие дойде същия такъв телевизор и с неговото дистанционно заработи . Смених фотодиода кварца го сменил преди и дистанционното заработи . Отидох до магазина и вземах това с което бях пробвал и се оказа че и то не работело. Тоя процесор с обърнатата платка с никакво друго нещя да се задейства.Тъй ,че не бързай още с процесора.
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?t=5197 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|