| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 08, 2008 22:00 Заглавие: SAT към TCP/IP |
|
|
Дайте акъл от къде да започна с четенето. Имам SkyStar 2. Имам и компютър. Кеф ти линукс, кеф ти виндофс. Имам и card reader. Немам де, ама това не е проблем.
Какво ми трябва:
Платката да приема от сателита. Стриима да влиза в сметалото и да се декодира. Да се формират 12 флаш или там квото дойде стриима които да се предават по лан. Картата в кард ридъра да може да се шерва пак по лан.
Та те така. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kabel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2008 1:03 Заглавие: |
|
|
| По лан можеш да стримваш само транспондери.Примерно на булсат са 4 с една карта 1 .Не е сложно но щом не си се занимавал отидоха месеци. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2008 6:51 Заглавие: |
|
|
Не ме грее да стриимвам транспондери. Трябва ми флай видео. Има начин. Просто трябва да попадна на подходящото четиво. Казаха ми за някаква турска програма. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2008 11:05 Заглавие: |
|
|
Въпросът се самозакри. На мен ми трябва да се гледа TV на PDA'то през WiFi. Пробвах с един файл да го стриимна и ебати слайдшоуто! 2 минути го чакам да почне, звукът идва, видеото през 10 секунди се сменя ако изобщо дойде. Сега ще пробвам и видео с да кажем 5 fps и ако и там е такава боза идеята се заебава тотално. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|