|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гошо Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 22:08 Заглавие: |
|
|
| Аз съм с чиста съвест.Показах му от кокво са тези аномалии в картината с другото тхо видя че не ги прави ,така че той сам си избра решението да го гледа така -да съм му казал не знам от какво е ,не съм ,показах му чиста картина с новото тхо пред него му монтирах старото и видя разликата така че от тука нататъка и да се влоши да му мисли той. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 22:49 Заглавие: |
|
|
И в резюме за да спести някой 10 лв. ти направи 2 ремонта (смяна на ТХО) и вероятно ще има и нов като това замине окончателно и скапе поне транзистор, а вероятно и видеопроцесор. Заслужава ли си всичко това, след като веднага ти написах какво е? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
гошо Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 23:26 Заглавие: |
|
|
| Бях длъжен ако имам възможност да г о пробвам варианта с тхо-то щото ако не беше от него и отиде при друг майстор и му каже примерно че е от един кондер от 50 стинки, а hr-a е 40лева ,какво ще каже после на хората за мене,а,ако я карам така постепенно ще затворя сервиза,пък така си лягам спокойно и утре ще чакам клиенти които ще дойдат без предразсъдаци за мен като техник .Вие какво мислите по въпроса колеги.На туй гладното време и нямане ,само гафове ми липсват в работата и край! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 23:54 Заглавие: |
|
|
Получаваш 100% подкрепа относно лоялността- тя е на първо място! Другото сам си го написал.
Само за експериментите- прави ги заради себе си и излизаш пред клиента с твърда позиция, а който иска да гледа, доказателства - да плаща!
А вечер - 1-2 ракийки- евтини, но сладки и на спокойствие... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|