Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам два ресивъра Kenwood и Pioneer

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bodan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лом

МнениеПуснато на: Вто Ное 18, 2008 18:42    Заглавие: Продавам два ресивъра Kenwood и Pioneer Отговорете с цитат

Kenwood KR-A4010 - 135 лева
2 х 50 вата на 4 ома
2 х 55 вата на 8 ома

Pioneer SX-209RDS - 135 лева
2 х 60 вата на 4 ома
2 х 50 вата на 8 ома

Реални снимки и подробности за ресивърите
има на http://www.ljclub.net/
За контакти 0889786446 или ЛС
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
гошо
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2008 23:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе много скъпо ги даваш тез техники във всичките ти обяви!Досега някой купил ли е нещо от теб?Аз бях мераклия за един ресивър ама ти му искаше колкото за нов -да не казвам повече -пък всички са стари модели(бараки) дето никой не ги ще.Не знам от къде ги взимаш всички тез работи ама им искаш прекалено много пари да знаеш .Аз съм навитак за ресивър с цифрово радио и двуканален да е даже но поне 2х100вата -Ако имаш по-разумни предложения пиши ми на лични
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zmeios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2008 23:42    Заглавие: Отговорете с цитат

гошо написа:
Абе много скъпо ги даваш тез техники във всичките ти обяви!

Чувал ли си за принципа "ако мине номера"?

Всеки има право да продава стоки на каквато цена иска.

Ние пък имаме право да се питаме: "защо нещо, дето е слязло на килограм от разнебитен бус, дошъл от някой немски скрапярд, може да струва толкова"?

Единствения правилен отговор е "щото има смотаняци да го купуват"

Това ми напомня (сори за офтопика!) за базата на ориенталската икономика на пазарлъка: вместо да продадеш 10 бутилки минерална вода по 2 евро, пазари се и за десетте, искай им 20 евро - все едната ще продадеш! Финансовият резултат е еднакъв, ама във втория случай може да се тупаш по шкембето и да си казваш "ееее, какъв съм як търговец".

А ние докато сме заети да се лъж... ъъъ... да "правим бизнес" един с друг на дребно, едни хора са застанали в парламента и ни опъ... ъъъ... "управляват" на едро. Например със 200% надценка на кашкавала в магазина, щото "имал транспортни разходи"
Върнете се в началото
гошо
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 0:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно така змеиос !Няма да му ги купя и за 10лв!Нека си ги прави на салата с ракийката вечер!Такива експлоататори ни разсипват нас ,не говоря за само за техниката -ами за хляба ,за всички продукти от първа необходимост от които се възползват монополистите и трупат милиони на наш гръб за некачествените си даже стоки!Една седмица да не купува хляб цяла българия и ще видите бързо резултата !Сега с тази криза дето предвиждат не знам кво ще става .Може би трябва да направим една тема за тези от сервизите които оцелеят след нея!
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 3:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Революция,смърт на капиталистите,обединение,комун...соц...пролетариат и т.н.Дечица,техниките,които bodan продава са последните от времето,когато инжинерите на запада правеха нещата истински,преди да се намеси Чайна маде,ако не ви устройват цените отивайте в Технополиса,Техномаркета или където ви е по-удобно и си купете за същите пари лъскави "технологични" китайски и вече не само боклуци,но не мацайте на човеко темата ...плеасе...
Върнете се в началото
bodan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лом

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 12:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Kenwood KR-A4010 - Продаден!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
yavkata
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 13:18    Заглавие: Рамо за Цецо... Отговорете с цитат

Здравейте,в подкрепа на Стой4о мога да кажа, че всички неща които съм взимал от ЦЕЦО (бодан) са истински,с коректно подадени данни за състоянието...
и...наистина са от последните истински аудио компоненти,....но...ако някой иска да си чеше езика,моля......
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zmeios
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoy40 написа:
техниките,които bodan продава са последните от времето,когато инжинерите на запада правеха нещата истински,преди да се намеси Чайна маде

А сега сигурно ще почнеш да ме убеждаваш и че "жицата има посока" и че "като сложа от черните мега-ултра филтрови кондензатори в захранването, звука става по-плътен, с добре разработен баси, а картината на високите се оцветява и отваря"?

Смех!

Стандартни маркетингови номера за смахнатите аудиофили, да си мислят че купуват нещо бог знае какво.

Не ме разбирайте погрешно - уважавам добре измислената и направена техника. Нормално е един Marantz, па бил той и модел 1970 година, да струва в пъти повече от един Klunchai. Но не и ако въпросния Marantz е стоял на открито в някой боклучарник, изложен на 30 градуса целзий през лятото, скреж през зимата, и накрая е докаран тук, измит с чешмяна вода и предложен като "в добро техническо състояние"

Явката - за това че стоката ти от Бодан е била винаги добра - ми ти не купуваш стока за да я ползваш, а да я препродаваш, и твоите цени винаги също са адски високи... Какво да говориме повече Smile краставите магарета се надушват.
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 17:48    Заглавие: Отговорете с цитат

zmeios написа:
А сега сигурно ще почнеш да ме убеждаваш и че "жицата има посока" и че "като сложа от черните мега-ултра филтрови кондензатори в захранването, звука става по-плътен, с добре разработен баси, а картината на високите се оцветява и отваря"?

Смех!
краставите магарета се надушват.
Не,няма.Ти си вече убеден.За краставите магарета ти и Гошо ли имаше предвид Laughing
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети