| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krisku Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 11:00 Заглавие: Проблем със свързването на USB кабел към уебкамера |
|
|
Привет,
Един приятел ми даде една стара уебкамерка, като ми каза, че работи само поставката й била счупена. Взех я, като се прибрах в нас и я отворих имаше няколко разпоени кабелчета вътре в камерката. Седнахме с баща ми да ги запояваме, обаче налучкваме, понеже никъде не успях да намеря схема.
* Червения кабел, който до колкото знам е за захранването го уцелихме, защото лампичката на уебкамерата свети.
Обаче явно останалите кабелчета не са вързани правилно, защото след като включа камерата към USB порта на компютъра, той не я засича, а би трябвало при включването й към компютъра да я засече.
Някой има ли идея как трябва да се вържат кабелчетата към уебкамерата, някаква схема или нещо подобно.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 15:24 Заглавие: |
|
|
| размени двете кабелчета зелен и бял и провери дали нее прекъснат целия кабел |
|
|
 |
capitani Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 17:03 Заглавие: |
|
|
Ето тук са със стандартните цветове.
 |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2008 7:31 Заглавие: |
|
|
@capitani имах предвид ако в камерката са скъсани и са ги запоявали,то на буксата е ясно кой къде е  |
|
|
 |
krisku Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 21:47 Заглавие: |
|
|
| Благодаря много, разменихме кабелчетата миналата седмица и камерката тръгна, но дойде време да ходя за училище /уча в друг град/ и нямаше време да пиша. |
|
|
 |
|