| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
asenc Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 14:24 Заглавие: dvr sa-16c0 разкодиране |
|
|
Здравейте на всички
Молбата ми е ако някой се е сблъсквал с такова животинче sa-16c0 ( http://www.jccbiz.com/newProductFuho.html ) което е било със забравен отключващ код и успешно го е разкодирал моля да помогне _________________ човек живее само в сегаштния момент,всичко останало или вече е минало или неизвестно дали ще бъде...Марк Аврелии |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
asenc Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 20:49 Заглавие: |
|
|
колеги имам напредък успях да махна паролата на единя от двата DVR-а които имам чрез ресет на BIOS -а на устройството
не знам за6то на единя стана на другия не сика но ОК
обаче сега имам нов проблем как да измъкна файловете от HDD -то
несе разпозна от операционната система нито MS-DOS(windows) нито linox
моля помогнете _________________ човек живее само в сегаштния момент,всичко останало или вече е минало или неизвестно дали ще бъде...Марк Аврелии |
|
|
 |
emil13 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2008 22:30 Заглавие: |
|
|
Тези DVR форматират диска във ext3 файлова система.Ако диска е в ред под LINUX би трябвало да можеш да го видиш и да го копираш.По дефолт паролата е четри единици.
Успех _________________ Skype emcho1305 |
|
|
 |
asenc Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 15:30 Заглавие: |
|
|
здравейте
по предложение на Емил С. изпробвах една програмка която се нарича PassWord но не стана нищо програмата изкарва 8 цифров код а не четири цифров използва MAC адреса на устройството датата и един параметър които не го знам за какъв е. Още не съм пробвал през LAN порта но ще пробвам и ще пиша. _________________ човек живее само в сегаштния момент,всичко останало или вече е минало или неизвестно дали ще бъде...Марк Аврелии |
|
|
 |
setekh Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2008 8:09 Заглавие: |
|
|
| Пусни едно запитване до производителя за файловата система, ще те забавят но ще ти отговорят. Аз също си мисля че под никс ще се разчете, ама ако е някакво тяхно си животно бая дебъг те чака. Щом имаш две и едното работи, бухай диска в него и сваляй наволя, поне ако съм разбрал правилно. Инак чети го RAW, поне за сигурност си направи един имидж и работи с него да не оакаш диска, а и имиджа ще може да го тестваш по лесно и бързо. |
|
|
 |
rado__ Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 12:15 Заглавие: Проблем с ДВР |
|
|
Аз ползвам платка на стандартен комп и тя също пише на екст3 файлова система. Изтеглих файловете ( с разширения bix и box ), но въпреки огромните усилия които положих не намерих начин да ги прегледам  |
|
|
 |
hehopmajieh Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 16:09 Заглавие: |
|
|
Отварят се с една глупост която се казва :
Techjunkies i3 DVR
но я нямам |
|
|
 |
emil13 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2008 12:59 Заглавие: DVR |
|
|
Имам доста неща за тези DVR .Тук не мога да качвам фаиловете кажете къде да ги кача за да са достъпни за всички _________________ Skype emcho1305 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|