|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aivo15 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 14:38 Заглавие: Philips 42PFL3403 странен прозорец с надпис cF?!ПОМОЩ моля |
|
|
Здравейте!
Това е първият ми пост във вашия форум и много се надявам тук да получа помощ.Та вчера докато гледах телевизия(на въпросния Philips 42PFL3403 LCD ) изведнъж каналите ми се разбъркаха.Изключих телевизора от дистанционното и го включих пак-тогава горе в дясно се появи едно черно квадратче и в него пише cF?!Сега дистанционното ми не функционира,а когато натискам копчетата,които са си на телевизора всичко е нормално.
П.П.Като натискам копчетата на дистанционното отдолу се вижда че лампичката мига,значи то би трябвало да си работи-МОЛЯ ВИ кажете ми къде е проблема... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 14:54 Заглавие: |
|
|
| Телевизора ти най вероятно е в гаранция--закарай го в гаранционния сервиз без да се опитваш да го ремонтираш,за да не стане по зле. |
|
|
 |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 14:55 Заглавие: |
|
|
В сервиза ще,Ви,решат проблема! _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 9:27 Заглавие: |
|
|
Видях, че темата е от преди месец, но мисля, че ще е полезно да се знае решението на проблема. Появата на надпис cF на екрана означава, че ТВ. е в режим FACTORY MODE за да се излезе от него трябва да се натиснат бутоните V- и P- на ТВ. едновременно за около 10 сек. Тоя начин е почти универсален за шаси LCxx. За някой други шасита начина е :
Натиска се V- за около 5 сек., задържа се и се натиска MENU за около 5 сек.
Ако надписа cF е съпроводен и с други надписи или съобщение за обаждане в сервизен центар, тогава тия начини няма да помогнат, защото най вероятно тв. има нужда от смяна на програмното осигуряване. С помоща на ComPair също се решава проблема, като се подаде команда ''Click here to switch OFF continuous Facory mode''. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|