| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2008 15:51 Заглавие: Заключен телевизор Philips шаси LS4.1 |
|
|
| Донесоха ми за ремонт заключен телевизор Philips LCD модел 20HF5474/10 шаси LS4.1. Влизам в режим SAM в опция 5 където е хотел мод, променях опциите на всички възможни, но без резултат. Менюто му е заключено и не могат да се правят никакви настройки. В режим SDM имам достъп до менюто за настройки. Пробвах да презапиша епрома 24LC16 с друг но не се отключва. Започвам да си мисля, че е в ROM-a (29LV040) проблема, но не мога да намеря бин за такъв ТВ. Прочел съм и двете памети и ги прилагам ако някой има идея къде да човъркам още. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 11:27 Заглавие: |
|
|
| Вече разбирам че този телевизор е направен специално за хотели и болници. С код 319753+Mute се влиза в някакво дилъско меню. Според мен ако му се смени фирмуера ще стане нормален ТВ. Ако има някой колега фирмуеър за това шаси моля да го сподели да се пробвам да го флашна. |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 18:35 Заглавие: |
|
|
Вижте това; Before access to any service menu is possible, the iTV set
needs to be placed in MTV (Mainstream TV) mode. On the
RC1683803 remote control, enter “319753” directly followed
by the [i+] key [1]. The TV set is now in MTV mode. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 10:10 Заглавие: |
|
|
Ето това е написано точно за този модел: .....To change the television’s mode between Consumer and Commercial modes, a system 7 (commercial setup mode)
master setup remote must be used. With the RG4172BK in setup mode, enter the following keystroke sequence: 0 2 4 9 9 5 Menu. Only the RG4172BK, when it is in setup mode can change!.....
Но май няма да стане без мастер дистанционното RG4172BК, а такова не можах да намеря в българското пространство и магазини.  |
|
|
 |
|