|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 10:17 Заглавие: Решено - GoldStar CKT-2570 не спира на програма и др. |
|
|
В интерес на истината такова шаси - PC-12A досега не ми е идвало. Въпросния апарат идва с дефект - смущения в картината като от искрящо ТХО. Допълнителен дефект - няма звук, и не спира на програма при автоматична настройка. От скарта излиза добра картина при ръчна настройка, но звук пак няма. Не мога да му пусна сигнал по ниска към скарта защото няма пулт, а от бутоните няма такава команда. С кабел също не се превключва автоматично, защо, още не съм изследвал. Явно проблема около хоризонталната развивка си стои, но мен ме затрудни неспирането на програма и липсата на звук. Захранването е добро, опитах с въртене на филтъра на AFT и VIF които се намират на малката платка, поставена вертикално на шасито, но без резултат. Нещата клонят към TDA6610, от 9 и 10 краче не излиза звук (гледано с осцилоскоп). Помощ![/b]
Последната промяна е направена от pamporov на Пет Ное 28, 2008 18:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 10:23 Заглавие: Re: GoldStar CKT-2570 не спира на програма и др. |
|
|
| pamporov написа: | | ...Допълнителен дефект - няма звук, и не спира на програма при автоматична настройка... |
След като това е така могат нещата да са и по-общи.
На 13 крак има ли Ident? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 10:43 Заглавие: |
|
|
Няма. Друго си е да те побутне някой... Освободих 13 краче на TDA2579 и звука дойде, и спира вече на програми, най-вероятно и проблема в хоризонталното отклонение идва пак от нея.
Едит - Всичко излезе от TDA2579A. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|