| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2008 21:28 Заглавие: Sony cdx-s22 вход за усилвател. |
|
|
Здравеите. Искам да попитам от каде мога да изведа вход за усилвателя на това CD. Ето и малко снимки:
Искам да попитам следното: Тук на тези спойки ми се струва че е закачено радиото което се вижда от другата страна. На пиновете: R-CH, L-CH, GMD да-неби да се подава звуковия сигнал. Десен и ляв канал а GND като обща база. И мога ли да кумутирам от там с външен източник (mp3 player, gsm. и др.) за да използвам усилвателя. 
Последната промяна е направена от Nedkych на Нед Ное 30, 2008 10:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2008 21:42 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2008 21:45 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2008 21:47 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2008 21:48 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 0:20 Заглавие: |
|
|
| няма да стане това което си замислил.назадния край на СД-то R и L чинчовете са изходи за автоусилвател .можеше да включиш външен източник ако до тези на СД-то ти имаше и чинчове на които пише AUX. също можеше да стане и ако на лицевия панел имаше вход за стереожак-също функция AUX.май по добре да смениш СД-то |
|
|
 |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 10:19 Заглавие: |
|
|
да това ми е ясно. Обърни внимание на първият ми пост последната четвърта снимка. Питал сам за споиките на снимката по специално: R-CH, L-CH, GND които излизат от модула с радиото. И се питам това ли е изхода от самото радио към целия касетофон и мога ли от там да подам сигнал от външен источник за да използвам усилвателя. |
|
|
 |
maddoktor Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 11:36 Заглавие: |
|
|
в първият си пост - ти спомена че искаш да извадиш вход за усилвателя монтиран в плеъра.
1: какво искаш точно да включваш към този усилвател
2: къде ще се ползва този плеър ( малко смешно ) но съм чувал да го използват и в домашна атмосфера
3: само за входа на този плеър ли ще ползваш или искаш и другите функциии да се запазят ? |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 11:42 Заглавие: |
|
|
| това са изходите на тунера ляв и десен канал към аудиопроцесор в който се извършват корекциите \усилване ниски високи \и т.н.не съм го експериментирал да включа външен източник от там и не знам какво би се получило но пробвай |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 15:39 Заглавие: |
|
|
Искаш да изкараш изход за усилвател по скоро? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|