| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2008 13:20 Заглавие: Дъмп за ТВ Toshiba 2877DB |
|
|
Търся дъмп за ТВ Toshiba 2877DB шаси C7SS. Паметта е 24С08. Процесор TMP87CS38N- 3475. Благодаря.
Последната промяна е направена от jivko на Нед Ное 30, 2008 12:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2008 12:55 Заглавие: |
|
|
| С тази памет няма звук , малък е размера и трябват регулировки в сервиз, обаче нямам дистанционно и използвам универсално на което ги няма всичките функции. Ако някой има запис на такава памет за модела моля да ми я прати. |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 14:34 Заглавие: |
|
|
| Все още не съм намерил дъмп за тази Toshiba. Никой ли не може да помогне? |
|
|
 |

|
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 19:55 Заглавие: |
|
|
| Пробвах, но не излиза звука, а с неговата памет звука много шуми а в менюто няма за системите на звука. И в сервизното не видях как се сменят системите. Състава без процесора е: SAA 5281ZP/E, TB1230N, TA1218N, TC9090AN и 2 НЧУ от типа ТД. Има и блок в метална кутия, но сигурно е за звука или някакъв цифров блок за видеото. Освен това работи само на дециметровия обхват. Дали мога да му сложа в сервизното метровия обхват? Като гледам тунера му е само за U обхвата. И него трябва да сменям. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 23:22 Заглавие: |
|
|
Тя работата дебела излезе. Виж си документацията и почвай да сменяш тунер и т.н. И след това съхраняваш оригиналната памет и почваш да ръчкаш сервиза. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2008 12:11 Заглавие: |
|
|
| Тунера е UF812BLXI , но нямам данни за него дали е само за дециметров диапазон. Той се управлява по шината на процесора и може би със смяна на дъмпа ще излязат другите диапазони. Не мога да намеря схемата на радиоканала на този ТВ. Имам схемата от файлообменника на 2877DB, ама няма схема на IF/MPX модула. От къде да намеря схемата, защото звука шуми? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2008 12:25 Заглавие: |
|
|
Да си някой нов, разбирам. Сменяш тунера, защото го проверява през синтезатора. А шуми защото звукът е на стандарт I (6,0MHz). Трябва ли да казвам кои стандарти се използват у нас? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж
Последната промяна е направена от Филипов на Вто Дек 02, 2008 12:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2008 12:25 Заглавие: |
|
|
Да се изкажа и аз
По отношение на тунера, ако го отвориш вероятно по разположението на входните усилватели би могъл да се ориентираш за обхватите> тогава дъмп
По отношение звука- в известните ми подобни схеми на toshiba това IF/MPX го има само като блокче. Според входно-изходните сигнали си мисля, че там би могло да помогне и обикновена платка звук 5,5/6,5 на подходящото място
Не разбрах какво е качеството на звука на 5.5? |
|
|
 |
|