Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
slav4et0o0
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:04    Заглавие: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла Отговорете с цитат

искам да попитам как мога да разбера дали звуковата микарта е изгоряла... наскоро ми преинсталираха компа и от тогава няма звук.. ни с колонки нито със слушалки... няколко пати ве4е преинсталирахме и драйвера за звука и пак сащата работата... можете ли да ми кажете как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла и ако не е изгоряла как да си оправя компа... обясняваите по подробно защото неразбирам мн от компютри.. благодаря предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:18    Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла Отговорете с цитат

Каква е картата вградена или не?В деваис менажера открива ли се като непознато/познато устройство?Каква марка е ?
slav4et0o0
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:27    Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла Отговорете с цитат

Мисля, че е вградена... по принцип в девайн мениджара ако има нещо непознато трябва да има вапросителен знам нали така? Е няма никакви вапросителни.. Немога да ти кажа каква ми е звуковата карта.. мога да ти кажа какав ми е драйвера за картата, който ми дадаха със компютара... казва се Realtek Audio Driver
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:36    Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла Отговорете с цитат

Да не бъркаш къде включваш буксата?Да не е на муте?Би трябвало да е на зелената букса!
slav4et0o0
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:39    Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла Отговорете с цитат

пробвах и с трите букси.. я си дай скайпа.. по-бързо ще се разберем

Модерирано от RC
За отговор се ползва този бутон Exclamation
Върнете се в началото
vetre
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2008 18:07    Заглавие: Отговорете с цитат

един вариант е да пробваш с ботваща линукс дистрибуция.
ако не ти се занимава да преинсталираш пак
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vesko_lk
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sliven (Varna)

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2008 0:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако аудиото ти е изгоряло няма да се чува звук, ще излиза съобщение,че е открит нов хардуер и като се опиташ да инсталираш драйверите на аудиото, ще ти изкара съобщение, че не е намерено устройството..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети