| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slav4et0o0 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:04 Заглавие: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла |
|
|
| искам да попитам как мога да разбера дали звуковата микарта е изгоряла... наскоро ми преинсталираха компа и от тогава няма звук.. ни с колонки нито със слушалки... няколко пати ве4е преинсталирахме и драйвера за звука и пак сащата работата... можете ли да ми кажете как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла и ако не е изгоряла как да си оправя компа... обясняваите по подробно защото неразбирам мн от компютри.. благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:18 Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла |
|
|
Каква е картата вградена или не?В деваис менажера открива ли се като непознато/познато устройство?Каква марка е ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:27 Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла |
|
|
| Мисля, че е вградена... по принцип в девайн мениджара ако има нещо непознато трябва да има вапросителен знам нали така? Е няма никакви вапросителни.. Немога да ти кажа каква ми е звуковата карта.. мога да ти кажа какав ми е драйвера за картата, който ми дадаха със компютара... казва се Realtek Audio Driver |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:36 Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла |
|
|
Да не бъркаш къде включваш буксата?Да не е на муте?Би трябвало да е на зелената букса! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 17:39 Заглавие: Re: как да разбера дали звуковата ми карта е изгоряла |
|
|
пробвах и с трите букси.. я си дай скайпа.. по-бързо ще се разберем
Модерирано от RC
За отговор се ползва този бутон  |
|
|
 |
vetre Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2008 18:07 Заглавие: |
|
|
един вариант е да пробваш с ботваща линукс дистрибуция.
ако не ти се занимава да преинсталираш пак |
|
|
 |
vesko_lk Нов потребител

Регистриран на: 24 Дек 2007 Мнения: 20 Местожителство: Sliven (Varna)
|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 0:19 Заглавие: |
|
|
| Ако аудиото ти е изгоряло няма да се чува звук, ще излиза съобщение,че е открит нов хардуер и като се опиташ да инсталираш драйверите на аудиото, ще ти изкара съобщение, че не е намерено устройството.. |
|
|
 |
|