|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2008 12:33 Заглавие: |
|
|
| Точно той шуми, а другия стандарт не мога да го пробвам нямам метрови канали, а генератора ми не е при мен. В сервизното меню няма за смяна на тунера и за системите на звука, защото може да шуми заради стандарта- да е друг. Този ТВ е докаран от Англия. С други дъмпове, в менюто излиза опция за системите на звука, ама въобще не излиза звук. В менюто няма опция за смяна на системата на звука. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 16:15 Заглавие: |
|
|
| Големи мъки с тоя бандурник, не мога да му изкарам звука на 5,5 мега херца. В сервизното влизах с какви ли не дистанционни пробвах и в менюто няма опция за звука. Някой ще ми каже ли възможно ли е да е само на I стандарт за звука? А има и долби система с много режими. Някой слагал ли е квазипаралелна платка или да каже как се е преборил с такова чудо. Пък и всевълнов тунер не мога да му намеря, за +5 и +9 волта. Пробвах с един Thomson - CTF5510A, ама не захапа. |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 19:04 Заглавие: |
|
|
| Колега, не става ясно дали имате достъп до опциите в серв. режим. За да имате достъп до опциите, трябва след като влезете в серв. режим да натисните бут. CALL на ДУ и MENU на ТВ. |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 20:17 Заглавие: |
|
|
Влязох така, но как да активирам режимитe за звука?
Успях със смяна на опциите- OPT0-00H и OPT1-32H, като влязох в подменюто на сервизното както каза ggg3. Благодаря. |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 11:22 Заглавие: |
|
|
| Може ли някой да ми каже какъв всевълнов тунер да сложа вместо UF812BLXI. Дали непременно трябва да е за +9 и +5 волта? В сервизното има ли за смяна на тунера и в коя опция е това? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|