| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 1:54 Заглавие: Полу dead pixel |
|
|
Здраве! Наскоро си взех едно лаптопче настаро, но след няколко дена открих, че един пиксел не свети както трябва (светеше ярко синьо). Бутнах екрана, той започна ту да работи, ту да свети синьо, след няколко опита се оправи и спря да личи, дори когато пипах екрана. Обаче това се повтори още 2 пъти. Между втория и третия път издържа 2 дена... Преди малко го видях да свети червено, пак го бутнах, и пак си работи. Много съм доволен от компютърчето и не искам да го сменям принципно, обаче ако този пиксел умре Не знам дали се приемат с такъв дефект, фирмата е Crash-bg и има 1 година гаранция. Лаптопът е произведен преди няколко години, но е неизползван, може и това да е причината да е бракуван нов и сега да го продават с дефект. Уф, нз какво да правя, help pls _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 10:24 Заглавие: |
|
|
Знам тази програма, но пикселът в момента си работи стабилно и не гасне като бутам дисплея. Въпросът ми е има ли шанс да се оправи от самосебе си и да забравя за този проблем. _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 18:44 Заглавие: |
|
|
| lio Kler написа: | | Знам тази програма.... | коя от всичките , а за пиксела - божа работа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 22:40 Заглавие: |
|
|
Ами и аз така си викам... стига съм се вторачвал, в момента пикселчето си работи и по нищо не се отличава от останалите. _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
vetre Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 22:02 Заглавие: |
|
|
да те светна че гаранцията не ти е 1 година а 2г според ЗЗП.
често фирмите се опитват да мамят с по-малка гаранция-ако мине номера.иначе ако нямаш гаранция за 0 пиксела,май ти трябват май 3 ли бяха , ама не съм сигурен. |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 23:01 Заглавие: |
|
|
Абе един пиксел не е страшно.
кофти е когато няма някоя цяла колона
А за това да се оправи от самосебе си....... трудна работа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 14:27 Заглавие: |
|
|
Да чукам на дърво, от седмица и нещо не се е показвал. Това стана след като изчистих екрана с кърпичка - явно се е наместил  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 21:13 Заглавие: |
|
|
Може да не ви се вярва, но аз повече от 5 години се занимавам с ремонт на лаптопи и досега не съм виждал изгорял пиксел. Изключение прави само екранът на един barebone, който колегата прободе с поялника. Всички дефекти на пиксели в лаптопски матрици са били в следствие натиск или друга злоупотреба. Явно и в случая е така. _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
|