| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 16:08 Заглавие: Panasonic TC-14L1EE включва на бял екран в част от включ... |
|
|
Не мога да го напиша цялото в заглавието ама телевизора в една част от включванията стартира с бял екран с хоризонтална черта през него.
Не става въпрос за вертикална развивка - растер си има, но просто белотата на растера е с една хорисонтална черта през средата.
Когато му натисна бутон от дистанционното си излиза нормалният (за без антена) снеговалеж.
Някой борил ли се е с такова нещо? Дъмп ли да му пробвам?
Процесора на телевизора е МН1872419TWC. Другите чипове още не съм ги оглеждал. В началото си мислех, че е нещо в захранването, ама сега почвам за нещо около процесора или паметта да си мисля.
Ако някой има дъмп нека го атачне да пробвам дали няма пък от това да излезе. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!
Последната промяна е направена от Jet на Съб Дек 06, 2008 15:35; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
digital Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 17:01 Заглавие: |
|
|
| Шасито мисля че е М16 и е аналогово и не ти трябва бин. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 17:18 Заглавие: |
|
|
| А около вертикалната развивка прегледахте ли? Защо все с дъмпове се почва!?! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 9:03 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | В тестов режим е след токов удар... |
Това е за белия екран, предполагам. За включването когато си иска най-вероятно трябва да проследя управляващата верига от процесора към захранването.
Наистина беше в тестов режим. Благодаря. Остава ми да разбера дали това има нещо общо с това, че не иска да излезе от дежурен режим при всяко натискане на дистанционното. Инфрачевреният приемник е проверен и не е в него проблема. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 22:48 Заглавие: |
|
|
Дърпам темата нагоре с два въпроса:
1. Разположението на изводите на процесора същото ли е като на този на схемата на шаси М16?
2. Някой да има идея коя схема от файлообменника е с процесор МН1872419TWC? _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 23:05 Заглавие: |
|
|
ХА, на въпросите, не можеш сам да си провериш ли??
| Цитат: | | Свалих двете схеми, към които са линковете. |
|
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 9:41 Заглавие: |
|
|
Най- вероятно ми е същия в Стара Загора, та да попитам- регулирането на звука много бързо ли е, когато е в този режим? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 15:04 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | ХА, на въпросите, не можеш сам да си провериш ли??  |
Може и да можех... ако линковете бяха още в темата, или ако свалените от мен схеми бяха на този компютър, от който пиша в момента... но за съжаление нито едно от тези две неща не е факт.
И не че не мога да сваля наслуки повече схеми, но ако почна системно да свалям схеми от файлообменника това ще го натовари и ще забави други колеги, които ще свалят неща, които са им нужни, та затова попитах.
Другият вариант, но за съжаление не зная как да го проверя, е ако изводите на двата процесора, имам предвид цитираният от мен, и този в схемата на шаси М16 съвпадаха по изводи, но него за момента го забравяме. По отношение на търсенето в интернет аз все още се справям незадоволително. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 15:55 Заглавие: |
|
|
Свалих си схемата, но надписите не се четат като хората. Ще ровя да я търся и от другаде, дано имам късмета да я намеря с добри надписи. Говоря за тази схема:
http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=37765 _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|