|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гошо Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 17:03 Заглавие: |
|
|
| Схемата е трудна за разглеждане струва ми се .По това което пишеш в първия пост по темата ,имаш ли ключов транзистор от рода на but11 за стендбая?Ако имаш виж дали не е пробил или нещо в управляващата го верига.Щото ми се е случвало на телевизори фърст ,беон и т.н при пробил транз на стендбая при включване на тв-то в мрежата и излиза бял екран но при натискане на пусковия бутон на дистанционното телевизора работи нормално |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 17:08 Заглавие: |
|
|
Бре Гошо, не бъркай PANASONIC с ония телевизори! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 17:10 Заглавие: |
|
|
Гошо (Борко, Динко) Нали ти бях казал нещо за гърнето и мерудията? Да беше погледнал схема ли, що ли, преди да флудиш?
А питащия да не пуска последователни постове. Има бутон  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|